Femeile social-democratice au fost sărbătorite cu fast

psd_mures_003380 de invitați din întreg județul, membri PSD și simpatizanți, au participat sâmbătă, 1 martie, la petrecerea organizată pentru a omagia femeile social-democrate. Întâlnirea a avut loc la restaurantul elegant al unui hotel din centrul municipiului Tîrgu-Mureș (Hotel Grand), a început după-masă la ora 14 și a ținut până seara târziu.

După primirea invitaților, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate Mureș, Maria Precup, a salutat pe cei prezenți și le-a mulțumit pentru că au răspuns invitației de a fi împreună în prima zi de primăvară, apoi a făcut urări tuturor femeilor din sală.

Invitați de marcă și trandafiri

Printre invitați s-au aflat și Ovidiu Natea (fostul președinte al partidului), senatorul Alexandru Petru Frătean, vicepreședintele Consiliului Județean Ovidiu Dancu, reprezentanții deconcentratelor din județ, dar și partenerii din alianța UNPR. A lipsit motivat, președintele PSD Mureș, deputatul Vasile Gliga care, în calitate de președinte al Federației Naționale de Dans Sportiv, a participat sâmbătă la deschiderea oficială la Campionatul Național de Dans Sportiv desfășurat week-end-ul trecut la Iași. Cu toate acestea, deputatul Vasile Gliga a trimis câte un buchet de trandafiri roșii fiecărei femei din sală, florile fiind primite cu aplauzele tuturor celor prezenți.

psd_mures_020

Distracție cu Transilvania și Marcel Pavel

Atmosfera a fost întreținută de formația Transilvania din Reghin, condusă de Sorin Pantea. Au cântat și au încântat publicul alături de Sorin Pantea, reghinenii Maria Neag și Cristi Moldovan, dar cireașa de pe tort a constituit-o Marcel Pavel care și-a început programul cu fragmente de operetă și piese clasice din repertoriul propriu și internațional, apoi a continuat cu muzică ritmată și a încins ringul de dans. După recital, Marcel Pavel a fost asaltat de invitate, care au stat la rând pentru a face poze cu artistul și pentru a obține autografe.

,,Ne-am distrat de minune”

La finalul petrecerii, sărbătoritele au declarat că s-au ,,distrat de minune” și s-au simțit ,,răsfățate și importante”. Fiecare a primit din partea organizatorilor mărțișoare și câte o zambilă în ghiveci.
Calitatea interpreților, muzica bună, meniul ales, organizarea întregului eveniment, au fost apreciate și lăudate de cei prezenți, dar mai ales ideea de a aduce împreună atât de multe persoane care aparțin aceluiași partid și au interese comune.

Despre femei: Alexandru Petru Frătean…

psd_mures_012,,Doamnele au o afinitate deosebită pentru partea stângă a eșichierului politic, iar în Partidul Social – Democrat sunt foarte multe doamne și domnișoare valoroase, competente, serioase…ce ne-am face fără ele!?”, a declarant zâmbind senatorul Alexandru Fetru Frătean, acesta adăugând că ,,… astăzi le acordăm respectul pe care îl merită și noi încercăm să ne menținem la înălțimea meritelor lor. Femeile social-democrate sunt conduse de o doamnă învingătoare, un model semnificativ pentru ele. Doamna Maria Precup este singura femeie din județ primar de municipiu, o femeie deosebită, un extraordinar politician care știe să-și apropie oamenii, să lupte pentru proiectele sale … nu e de mirare că femeile social-democrate au ales-o să le fie președinte…și simt un suflu bun pe care doamna Maria l-a adus de când conduce organizația femeilor”.

Ovidiu Natea: ,,…avem femei extraordinare„

Prezent la eveniment, Ovidiu Natea a făcut urări colegelor lui de partid și a precizat că la ora actuală ,,… femeile sunt destul de prezente în politică la toate nivelurile, ceea ce demonstrează că ele sunt serioase, studioase, perseverente, bine pregătite și pot să fie liantul unor manifestări așa cum este cea de astăzi”.
,,Vreau să mulțumesc doamnei Maria Precup pentru invitație și pentru acest eveniment. În Partidul Social Democrat femeia își are un loc bine-meritat. În toate organizațiile avem femei extraordinare. La Reghin avem o doamnă, un om care a știut să țină oamenii aproape, a menținut unitatea atât la nivel local, cât și la nivel de județ. Îi doresc tot binele din lume”, a spus Ovidiu Marian, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Reghin.

,,Un lider femeie este mai puternic decât un lider bărbat”

,,Acest eveniment este o obișnuință la Reghin”, a declarat Sebastian Farcaș, membru marcant al PSD Reghin. ,,De când doamna Maria Precup este președinte la Reghin, asemenea evenimente se întâmplă regulat. Odată cu încredințarea conducerii partidului la nivel județean deputatului Vasile Gliga și a alegerii doamnei Maria Precup ca președinte al organizației de femei, obișnuințele noastre plăcute le-am adus la Tîrgu-Mureș și văd că sunt îmbrățișate de toată lumea…O femeie aduce în politică ceea ce nu pot aduce bărbații în general, aduce unitate, pentru că femeia are multă dragoste de oferit, poate să ofere mult mai mult decât primește și cred că de aceea un lider femeie este mult mai puternic decât un lider bărbat”.

Maria Precup…

„Întâlnirea de astăzi am vrut să fie o întâlnire de suflet și mă bucur că au venit în număr atât de mare, deci le mulțumesc tuturor femeilor pentru că întotdeauna știu să fie aproape și că întotdeauna nu trebuie decât să dau un semn și ele sunt la datorie. De aceea vreau să le doresc să aibă parte de liniște sufletească, să fie puternice, să iubească, dar mai ales să fie iubite pentru că femeia are un suflet nemărginit și își împrăștie iubirea, o risipește și rar se gândește cât de multă nevoie are de afecțiune, înțelegere și un parteneriat”, a declarat Maria Precup, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Mureș, cea care a pus la cale întregul eveniment.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.