Festivalul Internaţional de Folclor „Folk friends Together” la Târnăveni

În perioada 18-20 august, sunt programate Zilele municipiului Târnăveni. Cu acest prilej se va organiza şi o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Folk friends Together”. Anul acesta alături de dansatorii din Târnăveni sunt aşteptate ansambluri folclorice din Australia, Polonia, Letonia, Estonia, Ungaria, Grecia, Turcia şi Bulgaria care însumează peste 300 de participanţi din străinătate.

Ansamblurile vor participa la parada de deschidere a Zilelor municipiului vineri 18 august şi vor reveni pe scenă în ziua de duminică 20 august de la ora 16.00.

Festivalul internațional „Folk friends Together” înseamnă spectacole de muzică și dans din folclorul național și internațional, o paradă a costumelor populare, fiind un bun prilej pentru publicul român, și nu numai, de a se bucura de o experiență unică, intrând în contact cu diversitatea culturală autohtonă și internațională.

Organizatorul festivalului este Ansamblul folcloric „Junii Târnavei” în parteneriat cu Primăria municipiului Târnăveni şi Consiliul Judeţean Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.