Fii ambițios și participă cu peisaje românești la concursul de fotografie Milvus!

Fii îndrăzneț și cucerește lumea plantelor și a ciupercilor prin instantanee memorabile!

Fii curajos și vânează cu aparatul de fotografiat momente unice din viața animalelor sălbatice!

Oricare ar fi subiectele tale, așteptările îndelungate pentru momentul perfect, cărările de munte și drumurile prăfuite pe care le străbați, instantaneele tale vor fi mereu mărturia dragostei tale față de Natură și Frumos. Alege să împărtășești aceste momente cu noi, înscrie-te în Concursul Internațional de Fotografie de Natură “Milvus”!

Categoriile din acest an – Natura (peisaje, plante, ciuperci, FĂRĂ animale), Animale sălbatice și Natura din România (categorie dedicată exclusiv fotografilor români).

Poți trimite maxim patru fotografii pentru fiecare secțiune, pe care le vei încărca pe pagina specială – entry form http://milvus.ro/en/photocontest Detaliile tehnice le aflii pe http://milvus.ro/RO/english-contest-rules.

Marele premiu constă în Trofeul Milvus, un certificat de merit și un premiu de 500 de euro, însă fiecare categorie va fi premiată separat. Locul I – 200 de euro, locul II – 100 de euro, locul III – un pachet promoțional Milvus, toate aceste premii sunt însoțite de certificare de merit.

Juriul nostru este format din profesioniști consacrați – Tamás András AFIAP – artist fotograf, președintele juriului, Kerekes István EFIAP/diamond1, Hon.FtGM – artist și fotograf de natură și Dan Dinu AFIAP – fotograf de natură.

Data limită pentru înscrierea în concurs este 6 august 2017!

Ca în fiecare an, publicul va vota fotografia preferată, în timp ce toate fotografiile selectate de juriu vor participa la o expoziție itinerantă. Fii parte din ea!

Sursa:  www.milvus.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.