Final de gală pentru City’us

Mâine, miercuri, 14 decembrie, de la ora 17.00, Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureș găzduiește partida dintre City’us și Informatica Timișoara, restanță din etapa a VII-a. Va fi ultimul meci al formației noastre, din acest an, dar și ultimul meci al Ligii 1, din 2016.

Înainte jocului de mâine, City’us ocupă locul 6, cu 20 de puncte, iar Informatica, locul 4 cu 29 de puncte, de notat încă că, echipa noastră are două partide mai puțin disputate, restanțele cu Tg. Secuiesc, din tur și Deva, din retur.

City’us – Timișoara este reeditarea finalei din sezonul trecut, câștigată de City’us în doar două jocuri, 4-0 la Tîrgu-Mureș și 2-1 la Timișoara. Din vară însă, multe lucruri s-au schimbat, adversarii întărindu-se considerabil, iar City’us pierzând jucători importanți.

Partida de miercuri nu va fi transmisă în direct, astfel că, singura posibilitatea de a vedea derby-ul Ligii 1 la futsal va fi din tribunele Polivalentei tîrgumureșene. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la jocul dintre City’us și Informatica Timișoara, intrarea spectatorilor fiind liberă.

City’us – Informatica Timișoara, miercuri ora 17.00.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.