Final de proiect – “ÎMPĂRŢIM ZÂMBETE DE SĂRBĂTORI”

Cea de-a doua parte a campaniei “Împărțim zâmbete de sărbători”, derulată de angajații Spitalului Clinic Județean Mureș, s-a terminat astăzi, după ce copiii internați pe secțiile spitalului au primit pachete cu rechizite și jucării chiar de la Moș Crăciun. Proiectul s-a derulat prin implicarea echipei Spitalului Clinic Judeţean Mureş, care şi-a unit forţele pentru a face o bucurie de sărbători copiilor internaţi pe secţiile instituţiei.
“Mă bucur că am reușit să încheim cu succes acest proiect, unul menit să aducă o bucurie de sărbători copiilor. Suma adunată în urma campaniei interne a fost una care ne-a permis să oferim pachete atât de Moș Nicolae, cât și de Crăciun. Pe lângă jucării, ne-am gândit și la aspectul educativ, așa că am optat pentru rechizite, cărți de colorat și alte obiecte care le vor fi utile celor mici, chiar și după ce se vor externa și vor merge la școală. Proiectul acesta ne-a întărit convingerea că echipa SCJ Mureş este unită şi implicată în viaţa comunităţii, atât în timpul programului de lucru, cât și în afara acestuia. Mulţumirile se îndreaptă către fiecare coleg care a donat o sumă şi a sprijinit această idee” a declarat Dan Sîmpălean, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Ideea donațiilor a apărut la mijlocul lunii noiembrie, când pe toate secțiile SCJ Mureș angajații au contribuit cu sume de bani din care s-au achiziționat atât pachete cu dulciuri și fructe pentru Sărbătoarea Sfântului Nicolae, cât și rechizite și jucării. Cadourile au fost împărțite de Moș Crăciun, iar cei mici i-au spus poezii, l-au colindat și i-au mulțumit pentru daruri.

Conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș le mulțumește tuturor celor care au contribuit pentru a aduce o bucurie copiilor internați.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.