Florea demisionează din conducerea centrală a PDL

Deși a câștigat alegerile pentru Primăria Tîrgu-Mureș, Dorin Florea a demisionat din funcția de vicepreședinte PDL la nivel central. Decizia vine în contextul valului de declarații legate de nevoia de demisie în bloc a conducerii centrale a PDL în urma rezultatelor extrem de slabe obținute de partid la alegerile locale, comparativ cu cele din 2008. Chiar și în județul Mureș, PDL a pierdut câteva primării importante, cum ar fi Luduș sau Târnăveni.

Până la această oră, cei mai incisivi împotriva actualei conduceri au fost Elena Udrea (demisionară de la conducerea PDL București și  din funcție de vicepreședinte PDL central), Gheorghe Ștefan, de la Piatra Neamț, care de asemenea a demisionat din funcția de conducere a PDL la nivel central și Gheorghe Flutur, care opina că întreaga conducere centrală a partidului ar trebui să facă analiza alegerilor locale cu mandatele pe masă.

Dorin Florea păstrează totuși funcția de președinte la organizația județeană PDL Mureș, poziție pe care o deține fără întrerupere imediat după decizia de intrare în Partidul Democrat, între timp transformat în Partidul Democrat Liberal.

C.H.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.