Florea nu se teme de demisiile din PDL

floreaPrim vicepreşedintele PDL, Dorin Florea, a declarat marţi, la Târgu Mureş, că cei care s-au ridicat împotriva partidului zădărnicesc eforturile de reformare a formaţiunii doar ‘dintr-un narcisism exagerat şi o exhibiţie în spaţiul public’, că reforma nu înseamnă doar a sta pe margine şi a critica şi că nu e nicio pierdere dacă demisionează şi alţi reformişti. ‘Pe mine chiar mă mâhneşte pentru că am avut o relaţie corectă cu ei. Atâta doar le transmit, că dacă ar cunoaşte exigenţele pe care le am eu pentru politica românească şi pentru demersurile administrative în România, cred că ar înceta pentru totdeauna să vocifereze. Ca să vad că preocupările pe care le are PDL acum sunt de a reface partidul total, a-şi recâştiga încrederea în faţa societăţii româneşti, şi atunci daţi-vă seama cât de prisos sunt toate aceste demersuri ale lor care nu sunt făcute decât dintr-un narcisism exagerat şi o exhibiţie în spaţiul public, care pur şi simplu depăşeşte orice fel de închipuire. Nu i-a oprit nimeni, niciodată, să vină să facă ceva, să construiască ceva, au fost primii la portofolii, ca acum să vedem cum stau deoparte şi fac pe atotştiutorii (…) Nu-i nicio pierdere dacă demisionează şi alţi reformişti, care ameninţă cu demisia. Absolut nu-i nicio pierdere’, a arătat Dorin Florea.

Reprezentantul PDL a spus că deja se discută prea mult şi că cei care critică nu au înţeles şi probabil nu vor înţelege niciodată ‘cât de rău fac în ansamblu, atât societăţii româneşti, cât şi partidului’ şi că se referă la toţi cei care ‘au beneficiat de o discriminare pozitivă excesivă în PDL’.

Politicianul a spus că pe Daniel Funeriu ‘l-a propus partidul, l-a sprijinit partidul, l-a apărat’, că acum stă deoparte şi critică şi că nu ştie când a avut acesta dreptate, ‘când l-a apărat partidul sau acum, când el dă în partid?’. ‘De la o poştă miroase a nişte scenarii de care noi nu avem nevoie acum’, a afirmat Florea.

Cât despre Teodor Baconschi, Dorin Florea a arătat că acesta a ajuns ministru de Externe susţinut de PDL şi că acum s-a întors împotriva formaţiunii care l-a propulsat şi apărat.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.