Flori pentru beneficiarele ajutorului social

Miercuri, 08.03.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a reluat activitatea de salubrizare a unor zone din municipiu, sens în care, sub supravegherea cadrelor instituției, 6 persoane care beneficiază de ajutor social, respectiv care au obligația de a presta muncă în folosul comunității, au fost implicate în acțiunea de curățare a domeniului public, derulată pe terenul cuprins între Calea Sighișoarei și cartierul Belvedere.

Deoarece toate cele 6 persoane ce au participat la această activitate au fost femei, cu ocazia zilei de ,,8 Martie”, polițiștii locali le-au oferit fiecăreia câte o floare și o ciocolată.

Contextual, Poliţia Locală reaminteşte că în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 20/2008, art.8, alin.5, este interzisă ,,aruncarea în altă parte decât în locurile anume destinate ( container, coșuri stradale etc.) a deșeurilor de orice fel”, nerespectarea acestei interdicții sancționându-se cu amendă contravențională cuprinsă între 100 și 300 lei. Potrivit art.8, alin.1, din același act normativ ,, crearea și întreținerea unor platform clandestine de depozitare a deșeurilor menajere vegetale, de grajd, a resturilor provenite din demolări sau construcții”, se sancționează cu amendă contravențională de la 200 la 2000 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.