Fost subprefect PSD, candidat PPDD

valentin precup ppddFostul subprefect al judeţului Mureş, Valentin Precup, care a fost şi consilier local din partea PSD, se află printre candidaţii la alegerile parlamentare din decembrie înregistraţi de Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), marţi, la Biroul Electoral Judeţean Mureş.

Valentin Precup candidează pentru Senat în Colegiul uninominal numărul 3 Mureş şi susţine că este membru al PP-DD din luna august a acestui an, la mai bine de un an după ce a fost exclus din Partidul Social Democrat. ‘Sunt membru PP-DD din luna august, deci după alegerile locale. Şi înainte m-au curtat pentru a candida, dar nu m-am hotărât. Am cele mai mari şanse pe colegiul Sighişoara, pentru că reprezint partidul cu cele mai mari şanse. Senatorul în funcţie Petru Başa (ARD) nu şi-a onorat promisiunile şi sarcinile, iar Akos Mora (USL) e foarte bun să rămână la CJ. Absolut sigur că voi obţine mandatul, nu mă îmbăt cu apă rece, nu cred că voi câştiga 50 la sută plus unu, pentru că este un colegiu dificil, dar la redistribuire sigur va fi atribuit PP-DD’, a spus Precup, care a candidat în 2008 din partea PSD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 1 Târgu Mureş, unde a primit 3.500 de voturi.

Valentin Precup a fost subprefect al judeţului Mureş în perioada martie-octombrie 2009. Alături de acesta, din partea PP-DD la Senat în Colegiul nr. 1 va candida Gabriel Gabor, în Colegiul nr. 2 candidează Dorin Dogaru, iar în Colegiul nr. 4 candidează Maria Cocean, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a formaţiunii.

Pentru Camera Deputaţilor vor candida în Colegiul nr. 1 – Doina Ţintoşan, în Colegiul nr. 2 – Mircea Presecan, în Colegiul nr. 3 – Anghel Chiorean, în Colegiul nr. 4 – Mircea Ignat, în Colegiul nr. 5 – Tiberiu Gabor, în Colegiul nr. 6 – Cristian Sefer, în Colegiul nr. 7 – Septimiu Curticăpean, iar în Colegul nr. 8 candidează Ioan Feier.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Domnul Valentin Precup, daca a fost exclus din PSD, asta inseamna ca nu a vrut sa participe la „apucaturile” mai noilor uselisti. In colegiul unde candideaza la Senat, este insotit de candidatul pentru Camera Deputatilor, mai tanarul –si mai tanarul in politica–Cristian Sefer. Nu are notorietate in zona. Nu s-a remarcat prin nimic rau. Dar s-a remarcat prin abnegatia de care da dovada de cand a venit pe aceste meleaguri. „Trimis de la Bucuresti” de catre Dl. Dan Diaconescu pentru a lua pulsul zonei, a hotarat sa ramana aici si sa ajute cum poate la bunastarea acestei parti de tara. Tanar, serios, cu o mare putere de munca, bun organizator, a reusit sa cimenteze o Organizatie Judeteana PPDD de valoare. Merita votul celor din Colegiul 6. Votati PPDD in 9 decembrie, pentru oameni capabili, curati, cinstiti!

  2. sustin cu toata fiinta mea ppdd _ul…. sigur vor avea sanse de reusita . succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.