Fotbal la Infinit

trofeu1 miniftobalPrimăria municipiului Tîrnăveni, în colaborare cu Asociaţia sportivă ,,Infinity” au organizat sâmbătă 18 mai, Trofeul ,,Fotbal la Infinit”, un turneu de minifotbal rezervat copiilor născuţi în anul 2004 şi mai tineri. Cluburile sportive care au participat la acest eveniment au fost în GRUPA A – ACS Infinity, Viitorul Tîrgu-Mureș, Elita Nazna,Viitorul Ungheni, Inter Sibiu, iar în GRUPA B – Sebastiano Reghin, A.S. Copșa Mică, Viitorul Luduș, Junior Tîrgu-Mureș și Star Sibiu.

Evenimentul a cuprins 10 etape în care s-au desfăşurat 27 de partide de joc. Cei 150 de jucători, de la cele 10 cluburi sportive, au jucat timp de 810 minute pentru câştigarea marelui premiu. În finala mică, pentru locurile III şi IV au jucat cei de la Infinity Tîrnăveni cu cei de la Viitorul Tîrgu-Mureş, meciul terminându-se cu scorul de 5 la 1. Bătălia pentru finala mare s-a dat între Interstar Sibiu şi Sebastiano Reghin, jocul finalizându-se cu un scor de 6 la 5, campioană fiind desemnată Interstar Sibiu.

Clasament

  • Locul 1 – Interstar Sibiu
  • Locul 2 – Sebastiano Reghin
  • Locul 3 – Infinity Tîrnăveni
  • Locul 4 – Viitorul Tîrgu-Mureş

În cadrul evenimentului au fost acordate premii pentru:

  • cel mai bun jucător: Marius Rotar de la Sebastiano Reghin,
  • cel mai bun golgeter: Bogdan Isăilă de la Interstar Sibiu,
  • cel mai bun portar: Mark Lupu de la Infinity Tîrnăveni,
  • cel mai bun jucător: Palko Viktor de la Viitorul Tîrgu-Mureş
  • cel mai bun mijlocaş: Moga Sergiu de la Infinity Tîrnăveni.

Mulțumiri lui Teodor Mesaroș

Petru Mesaroş, fiul regretatului om de fotbal Teodor Mesaroş, a primit o plachetă pentru tată său TEODOR MESAROŞ în care iubitorii fotbalului din municipiul Târnăveni îi mulţumesc marelui om de fotbal, profesorului Teodor Mesaroș, pentru deosebita contribuţie adusă sportului târnăvenean. Atât placheta, cât şi premiile au fost acordate de viceprimarul municipiului Tîrnăveni, Mohamed Barmou.

Scopul acestui turneu a fost popularizarea fenomenului –FOTBAL- în rândul tinerilor, formarea şi menţinerea de legături de prietenie între copiii din localităţi diferite, precum şi descoperirea sau promovarea de noi talente.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.