(foto) Andrei Poponuț, sportiv de performanță, caută disperat sponsori pentru a ajunge la Campionatul Est european de motocros

 

Pe propria pagină de socializare, Andrei Poponuț, practicant al sportului de performanță, motocros, cere ajutorul mureșenilor (și nu numai) pentru a putea participa la Campionatul Est european de motocros care începe în trei săptămâni (asta după ce a bătut la ușa Primăriei și a Prefecturii).

Andrei Poponut s-a nascut în 2001 și duce viața unui este sportiv de performanță, inclusiv accidentari din cauza echipamentului de slabă calitate.

Andrei are performante mai mari decât echipa de fotbal a orașului. Cu toate astea nu l-a sponsorizat nicio firmă, primărie sau prefectură deși a bătut pe la ușile tuturor, se arată pe propia pagină de socializare.

 

„Mă numesc Andrei Poponuț, sportiv de performanță provenind din orașul Tîrgu Mureș, cu rezultate foarte bune pe plan național și pe plan European. Practic motocross-ul de performanță. Caut disperat sponsor care să mă poată susține financiar pentru a putea concura in campionatul Est-European în sezonul 2018. Deși am bătut la ușa Primăriei și Prefecturii județului Mureș nu am primit niciun răspuns. Sezonul competițional începe în 3 săptămânii. Mulțumesc frumos pentru înțelegere. Cu respect și stima Andrei Poponuț.

Nr de cont pentru cei care doresc a dona un bănuț RO27 RNCB 03180 1601 001 0001 BCR.

Vom revenii cu detalii.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.