Furnizarea apei potabile, întreruptă în unele localităţi din Mureş din cauza consumului excesiv

Compania Aquaserv Târgu-Mureş a întrerupt furnizarea apei potabile în mai multe localităţi din judeţ, din cauza temperaturilor ridicate şi a consumului excesiv de apă. Compania face apel la consumatorii din zonele afectate să folosească apă cu moderaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Aquaserv transmis, vineri, consumatorii sunt avertizaţi că, la reluarea alimentării cu apă. este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure.

”Compania Aquaserv Târgu Mureş anunţă consumatorii că, din cauza temperaturilor ridicate şi a consumului excesiv de apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe localităţi. Rugăm consumatorii din zonele afectate să consume apă cu moderaţie şi atragem atenţia acestora că, la reluarea alimentării cu apă, este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat.

Astfel, vineri şi luni se întrerupe furnizarea apei în localităţi din comunele Ceuaşu, Şincai, Mădăraş, Râciu, Pogăceaua, Crăieşti, Urmeniş şi Silivaşu de Câmpie, sâmbătă şi marţi în alte sate din Ceuaşu, iar duminică şi miercuri în localităţi din comunele Sărmaşu, Sâmpetru, Pogăceaua şi Band.

Judeţul Mureş se află sub cod roşu de caniculă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.