Gabriel Toncean, reales preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

În cadrul Adunării Generale a Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), la Sibiu,  prof. Gabriel Toncean a fost reales cu unanimitate de voturi, președintele FRCF . Cei 55 de membri afliliaţi prezenţi în sală au apreciat realizările sale din precedentul mandat și prin votul lor i-au acordat încredere profesorului si echipei sale pentru încă un mandat.

Astfel, multipla campionă națională și mondială absolută, Monica Mureșan a fost realeasă ca vicepreședinte FRCF, iar Cheteleș Dumintru, Madarasi Mihai, Mezdrea Ovidiu, Oprea Daniel, Portik Marius, Zăpârțan Anghel realeși ca membrii ai Biroului Federal. Lor li se adaugă în aceiași structură Marius Mazilu și Berbec Aurel.

„Vreau ca și acest mandat să fie unul al faptelor, iar dezvoltarea federației să continue. Nu promit nimic, faptele vorbesc! Le mulțumesc membrilor federației pentru încrederea acordată și le promit că nu-i voi dezamăgi” – prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. Toncean ocupă și funcția de președinte al Federației Balcanice de Culturism, fiind unul dintre cei mai apreciați președinți de federații sportive.

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.