Gedeon Richter sprijină din nou farmaciștii

farmacist 2La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 27 și 28 septembrie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu” Tîrgu-Mureș s-a desfășurat Conferința Farmaciștilor, cu tema ,,Experiența farmaciștilor practicieni”. Scopul organizației profesionale a fost acela de a asigura farmaciștilor cu practică farmaceutică din județul Mureș (607 membri) și nu numai, oportunitatea de a participa inclusiv cu lucrări.

La eveniment au fost prezentate de farmaciști lucrările ca rezultat al experienței farmaceutice indiferent unde își desfășoară activitatea, fie că vorbim de farmaciști manageri, farmaciști din sectorul public, cel de spital, din depozit, producție, învățământ, farmaciști care au susținut teze de doctorat a căror teme sunt de interes practic, farmaciști cadre universitare care vin cu noutăți în domeniul farmaceutic.

Richter și resursa umană

Sponsorul principal al conferinţei farmaciştilor a fost Compania Gedeon Richter. Prezentă la eveniment, Zayzon Zsuzsanna, PR Manager Gedeon Richter, a ţinut să felicite ideea Colegiului Farmaciştilor Mureş şi a prezentat cele mai importante obiective pe care le are compania farmaceutică. Echipa de la Târgu-Mureş se ocupă de cercetare şi dezvoltare, participând activ la cercetarea moleculelor şi la dezvoltarea produselor cu valoare adăugată. În cadrul companiei, cea mai importantă şi valoroasă parte este resursa umană. „Cercetarea şi dezvoltarea este pilonul de bază a strategiei companiei Gedeon Richter. Se spune că Richter investeşte foarte mult în biotehnologie pentru că fiecare fabrică farmaceutică trebuie să investească în biotehnologie. Resursa umană este cea mai importantă şi cea mai valoroasă în cadrul companiei. În această echipă de peste 1000 de cercetători sunt şi colegii noştri din Târgu-Mureş, care se ocupă de cercetare şi dezvoltare. Este o echipă care participă activ la cercetarea moleculelor şi la dezvoltarea produselor cu valoare adăugată”, a precizat Zayzon Zsuzsanna.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.