Gelozia mai face o victimă în Tîrgu Mureş. UPDATE

Pe pagina de socializare  curg comentariile despre un caz petrecut aseară în cartierul Dâmbu Pietros din Tîrgu Mureş. O femeie a fost înjunghiată de fostul concubin în spatele Poştei, pe strada Ion Buteanu, în apropierea unui salon, după cum scriu comentatorii. Femeia se află spitalizată în stare gravă, iar făptaşul se află la audieri.

„A iesit din operaţie, va fi bine. Atacatorul a fost prins lângă izvor, este fostul concubin… Ca şi în Unirii, exista ordin de restricţie”, a scris de dimineaţă Ş.H. după care a mai adăugat:  „Mulţumită chirurgilor, doamna este în stare stabilă, va rămâne în comă indusă 2-3 zile. E posibil să rămână cu uşoare dificultăţi de vorbire şi din păcate va respira prin tub”.

Cazul pare tras la indigo la după celelalte atacuri asupra femeilor, acesta fiind al patrulea deja, când femeia din „iubită” ajunge victima unora ce-şi pierd controlul. Ce părerea aveţi din ce motive se ajunge aici? Cum ar putea fi prevenite asemenea fapte?

UPDATE

Mai jos redăm comunicatul de presă  al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş:

„La data de 13.06.2017, ora 23,45 Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a fost sesizat de către IPJ Mureş-SIC, cu privire la faptul că în mun. Tîrgu Mureş , victima S.I.E. a fost tăiată cu un cuţit la  gât, de câtre un bărbat, care a fugit de la locul faptei, victima fiind transportată de urgenţă la SMURD Tîărgu Mureş.

Prin ordonanţa din data de 14 .06.2017 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul S.C. , pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, prev. de art. 32 al,1 rap. la art 188 al 1 din Cp, nerespectarea hotărârilor judecătoreşti , prev. de art. 32 din Legea nr. 217/2003; tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art.371 din C.p; toate cu aplic.art.38 alin.1 lit.Cp.

Prin ordonanţa din data de 14.06.2017 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.C. pentru infracţiunile de mai sus, constând în aceea că la data de 13 .06.2017 , încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Tîrgu Mureş la data de 16.02 2017, prin sentinţa civilă nr.917, a urmărit-o pe persoana vătămată S.I.E. până pe str. Ion Buteanu din mun. Tîrgu Mureş , iar în dreptul imobilului nr. 12 a bătut-o cu pumnii şi picioarele, după care a scos din buzunar un cutter, a deschis lama şi a tăiat-o la nivelul gâtului cu lama cutterului , fugind apoi de la locul faptei. Victima aflându-se în stare gravă, a fost transportată de urgenţă la SMURD iar scandalul produs şi strigătele victimei au cauzat tulburarea ordinii şi liniştii publice în zonă.

Faţă de inculpatul S.C. a fost luată în data de 14.06.2017 măsura reţinerii, urmând ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă„, se arată în comunicatul semnat de prim procuror adjunct, Rita Cristina Niculae.

UPDATE  (MB)

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că persoana bănuită de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în comuna Acățari, sat Murgești.

La scurt timp de la producerea faptei, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tg. Mureş, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au depistat bărbatul pe str. Calea Sighișoarei, din municipiul Tg. Mureș.

La data de 16 februarie a.c., pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe minime de 400 de metri de victimă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima, precum şi obligarea de efectuare de consiliere psihologică. Menţionăm faptul că, din data de 16 februarie a.c., de la emiterea ordinului de protecţie, bărbatul l-a încălcat de 4 ori, pe numele acestuia fiind întocmite dosare penale pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti. (MB)

EM

imagine de la locul faptei (ML)

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Sărmana femeie păcat de fetițele cele două și bunica lor

  2. stiu ca multi retarzi gelosi o sa urmareasca aceasta postare fiind interesati de razbunare pe femeile pe care ei sunt gelosi …am un mesaj pt ei …. retarzilor !!!! cu violenta si amenintari chiar fapte de genu ….nu veti castiga dragostea unei femei …. daca nu sti sa castigi dragostea unei femei prin iubire respect si afectiune cu siguranta nu io vei castiga prin violenta retardule …. iar cei ce nu sunt in stare sasi tina iubirile langa ei …. in loc sa decurga la fapte de violenta mai bine siar pune creieru in fnctiune cum sa faca prin gesturi frumoase afectuoase si fapte bune sa isi recastige iubirea pierduta ….. dar …luati aminte !!!! o femeie din moment ce nu te mai vrea impacate cu ideea si mergi mai departe pt ca femei autobuze taxiuri si masini sunt destule si decat sa lovesti sau sa te gandesti sa omori o femeie mai bine gandestete sa iti tai scula jos pt ca nu ai fost destul de barbat ca sa o ti langa tine deci nuti foloseste la nimic…. cei ce inteleg acest mesaj!!!! respectele mele sunt barbati adevarati si sigur si feiriciti langa femeile lor iar cei ce se oftica …. nu aveti decat sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.