Ghiozdane Herlitz 2013: Loc pentru aventurile tale! (P)

Herlitz 11Culoare, calitate, actuale: Noile ghiozdane de la Herlitz sunt aici! Modelele „Flexi”, „Midi” şi ghiozdanul pentru preşcolari „Mini Softbag“ asigură în anul care vine bucuria copiilor, părinţilor şi a comercianţilor nu doar prin noile modele şi caracteristici îmbunătăţite, ci şi prin îmbinarea perfectă a calităţii, siguranţei şi confortului. Ghiozdanele din cadrul campaniei „Loc pentru aventurile tale” sunt prezentate de copii zburdalnici, care se adresează direct grupului ţintă, invitând la interesanta şcoală aventură.

Berlin, 10 August 2013 – tensiunea creşte: Producătorul internaţional de marcă Herlitz prezintă noile sale modele de ghiozdane pentru noul an şcolar 2013! Pe lângă varietatea de modele noi, programe complementare perfect adaptate şi caracteristici îmbunătăţite, modelele de ghiozdane 2013 primesc nota maximă în ceea ce priveşte siguranţa în trafic şi ergonomie şi asigură comercianţilor din timp vânzări mari.

Modelul Premium „FlexiPlus” convinge micii aventurieri

Model premium „Flexi Plus” garantează un start perfect. Caracteristicile sale sofisticate şi programul complementar, constând din penar cu 16- piese, penar triunghiular, cutie pentru mâncare şi săculeţ pentru sport, satisfac orice dorinţă. Datorită noii clape simetrice şi buzunarului suplimentar pentru cărţi, ghiozdanul „Flexi” este acum foarte practic pentru copii. Nou în programul ” Flexi Plus” este săculeţul pentru sport care oferă volum suplimentar şi care poate fi purtat atât pe umăr cât şi în mână. Ventilaţia optimă a echipamentului sportiv este asigurată de un sistem de aerisire lateral.

„Flexi” convinge, de asemenea, prin auto-închizătoarea magnetică „SMART LOCK“ pe care cei mici o pot mânui deosebit de uşor. Datorită echipării cu materiale reflectorizante 3M ™ de înaltă calitate, ce asigură vizibilitatea optimă a copiilor pe timp de noapte „Flexi” primeşte nota maximă la siguranţă. Impregnarea hidrofugă şi placă robustă de la baza ghiozdanului protejează rechizitele în mod eficient de ploaie şi murdărie, iar dublura lombară ergonomică, inovatoare ERGO SYSTEM ES2 asigură confort maxim. Datorită celor 3 poziţii de ajustare ghiozdanul poate fi reglat la înălţimea copilului asigurând, astfel, un contact perfect cu spatele acestuia. Ghiozdanul „Flexi” de la Herlitz oferă prin compartimentarea sa inteligentă mult spaţiu de depozitare: buzunarele laterale şi frontale spaţioase şi benzile elastice în formă de V de pe clapă oferă spaţiu pentru cutia de mâncare, geacă şi alte comori ale copiilor.

Atingeţi dinozaurii şi caii sclipitori: noile modele de ghiozdane de la Herlitz au nu doar culori vesele şi design atrăgător, ci şi aplicaţii noi, de înaltă calitate, care atrag cu siguranţă atenţia asupra oricărui raft. Astfel, efectele sclipitoare de pe caii în mişcare dau viaţă motivului „Pegasus”, în timp ce designul roz „Rose Butterfly“ cu broderia sa sclipitoare va încânta orice fetiţă. Motivele pentru băieţi cu aplicaţii 3-D atrăgătoare sunt pline de acţiune şi deosebit de realiste. Cu modelul albastru „Speed​​” iubitorii de maşini intră în cursă, iar modelul „Dinomania“ îi vor face pe fanii Tyrannosaurus-Rex deosebit de fericiţi. Nici iubitorii de ficţiune nu sunt uitaţi: actualul modelul cu licenţă „Transformers Bumblebee“, care prin combinarea maşinilor rapide, efectelor vizuale reprezentative şi cunoscuţilor eroi Transformers, arată extraordinar. Nu există nicio îndoială: cu această varietate de motive, nu doar dorinţele copiilor devin realitate, ci şi cifrele de afaceri ale comercianţilor.

Noul design al uşoarelor ghiozdane „Midiplus”

Modelul „Midi Plus” însoţeşte copii pe parcursul şcolii primare. Săculeţul pentru sport, penarul cu 16 piese, etuiul rotund oferă tot ceea ce elevii de clasa întâi au nevoie. Pentru noul sezon de ghiozdane, Herlitz a creat un model ultra-ușor, sub 1 kg cu un aspect foarte atractiv: buzunarele laterale mari şi buzunarul frontal reconceput oferă mai mult spaţiu de depozitare, iar mânerul ergonomic permite transportul comod al ghiozdanului „Midi”. Compartimentarea interioară optimizată asigură, de acum înainte, ordine perfectă. Închizătoarea clic uşor de utilizat, materialul reflectorizant 3M ™ de înaltă calitate pentru vizibilitate maximă pe timp de noapte şi dublura lombară ergonomică constituie echiparea perfectă.

Fericirea copiilor şi încasările considerabile sunt asigurate de motivele pline de fantezie ale ghiozdanului „Midi”! Modelul cu flori „Flower Fairy” de culoare roz cu aplicaţii sclipitoare încântă pe tinerii descoperitori, în timp ce ghiozdanul violet „Lucky Horse“ cu motive strălucitoare şi broderii încântătoare este alegerea potrivită pentru iubitorii de ponei. Pentru fetiţe sentimentale modelul „Heartbeat” de culoare roşie cu inimioare brodate este alegerea corectă, iar copii cu spirit de aventură au la dispoziţie modelul turcoaz „Mermaid” cu reflexe sclipitoare. Băieţii demarează rapid cu încântătoarele aplicaţii 3D: pasionaţii de sport pot alege între modelul de culoare neagră „Formula 1” şi modelul albastru închis „Soccer“, iar fanii de monştrii pot opta pentru modelul albastru „Snake” şi pentru modelul de culoare neagră „Blue Dragon”, toate pentru o distracţie pe cinste. Albastru strălucitor este motivul cu licenţă „Transformers Optimus Prime” – design-ul cu roboţi versatili, care completează paleta de modele.

Veşti bune pentru copiii preşcolari

Chiar şi modelul pentru copiii de grădiniţă „Mini Softbag“ ” are în 2013 un nou look şi nu e cu nimic mai prejos decât modelele de ghiozdane pentru şcoală. Micile ghiozdane se fac remarcate în ceea ce priveşte calitatea, siguranţa şi funcţionalitatea, iar exploratorii de mâine îşi pot depozita obiectele după modelul celor mari, încă de la grădiniţă. Recompartimentarea interioară şi buzunarele laterale şi frontale uşor de utilizat oferă, acum, mai mult spaţiu pentru comorile mici şi mari ale copiilor, iar datorită agăţătorii îmbunătăţite, modelul pentru preşcolari poate fi agăţat fără probleme. Cu dublura lombară care permite ventilaţia şi curelele reglabile Mini Softbag“ este adaptat perfect din punct de vedere ergonomic la nevoile micilor aventurieri. Pentru siguranţa rutieră pe timp de noapte „Mini Softbag“ este echipat cu elemente din material reflectorizant 3M ™.

Ghiozdan mic, varietate mare: aventurierii curioşi pot descoperii în vara care vine şase modele deosebite. Visele fetiţelor devin realitate cu motivele roz, ciclam şi roşu Butterfly“, „Pretty Pets Pink“ şi „Leonie Leo“, în timp ce băieţii se pot bucura de motivele Speedy“, „Pretty Pets Blue“ şi „Transformers.

Foarte fericiţi

Pentru începutul noului an şcolar 2013 Herlitz a pregătit pentru micii săi clienţi nu doar ghiozdane, ci şi un program complementar cuprinzător! Conurile şcolare de diferite dimensiuni asigură elevilor din clasa întâi un start şcolar perfect, iar conurile mai mici îi vor încânta pe frăţiori şi surioare gata să descopere gustul aventurii. De la penar la săculeţul pentru sport Herlitz oferă pentru fiecare model tot ce ai nevoie pentru o zi reuşită la şcoală,

Noile modele de ghiozdane şi programul complementar sunt prezentate de copii zburdalnici într-un mod autentic sub deviza „Loc pentru aventura ta”. Sloganul campaniei captează atenţia copiilor şi părinţilor nu doar la punctele de desfacere, ci şi în toate acţiunile de informare.. Pe micro-site, în mijloace publicitatea, pe mail, pe Facebook, în promoţii, concursuri, tombole sau în cadrul acţiunilor din centrele de îngrijire – ghiozdanele de la Herlitz îi vor însoţi pe copii în viitoarea şcoală aventură.

Cu Herlitz ca partener nu există întrebări şi solicitări neonorate, deoarece producătorul internaţional de marcă oferă nu doar calitate, ci şi know-how permanent. Site-ul http://www.herlitz.de/ro/produse/scoala/ghiozdane-scolare-2013.html certifică acest lucru şi oferă toate detaliile cu privire la calitatea şi aspectele de securitate ale seriei de ghiozdane şi programului complementar complet pentru fiecare model. Cu asemenea sfaturi utile, şcoala aventură poate începe!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.