Gliga a fost votat viceprimar

Municipiul Reghin are de-acum şi viceprimar. Este vorba despre consilierul USL Daniel Gliga care a fost ales în prima şedinţă extraordinară a Consiliului Local.

Şedință extraordinară

Întâlnirea de lucru a celor 19 aleşi s-a desfășurat luni, 9 iulie, în Sala de şedinţe a Primăriei, cu următoarea ordine de zi: 1. Depunerea jurământului de către consilierul Horea Gheorghe; 2. Alegerea viceprimarului municipiului Reghin; 3. Alegerea membrilor comisiilor de specialitate al Consiliului Local Municipal Reghin; 4. Proiect de hotărâre privind mandatarea unui consilier local ca reprezentant al municipiul Reghin în Adunarea generală extraordinară a acţionarilor la SC Compania Aquaserv SA Tg.-Mureș din data de 19.07.2012, ora 14.00. Deoarece a fost vorba de vot, şedinţa s-a prelungit, a fost nevoie de consultări şi validări, dar într-un final, cele patru comisii de specialitate şi-au găsit membri competenţi, iar reprezentarea Consiliului în Adunarea generală de la Aquaserv a fost încredinţată consilierului Mihai Pădurean.

Daniel Gabriel Gliga – viceprimar

Cât despre viceprimar, acesta a fost votat de 12 confraţi şi a declarat că în ziua următoare se va prezenta la muncă pentru a-şi prelua atribuţiile. Daniel Gliga a mai spus că nu va precupeţi niciun efort pentru a-şi face datoria în aşa fel încât standardele de viaţă ale reghinenilor să crească şi oraşul să se dezvolte aşa cum merită. Om de afaceri prosper și membru al PNL de foarte mulţi ani, Daniel Gliga s-a născut la Reghin, în 25 februarie 1970, este de religie ortodoxă, fiind un familist convins şi un om respectat atât de reghineni, cât şi de locuitorii din zonă, care beneficiază de serviciile de televiziune prin cablu oferite de una din firmele sale.

Daniel Gliga este cel mai vechi membru activ al Organizaţiei Partidului Naţional Liberal din Reghin, în care s-a înscris din anul 1992. La terminarea şedinței de consiliu proaspătul viceprimar a declarat cu zâmbetul pe buze: ,,Sunt foarte mândru că Partidul Naţional Liberal a crezut în mine şi m-a ales să reprezint şi partidul şi cu certitudine în acelaşi timp municipiul Reghin în funcţia de viceprimar”.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.