Greva piloţilor de la TAROM. UPDATE

taromPotrivit Digi 24.ro avioanele care nu au decolat luni dimineață erau programate să plece în intervalul 7:30-8:00, dar nici măcar nu au fost deschise ghișeele de check-in. În momentul de față nu există personal care să piloteze aeronavele, spun persoanele care așteaptă îmbarcarea, majoritatea oameni de afaceri.

Conform aceleiași surse, una dintre cursele anulate este cea dinspre București spre Cluj-Napoca, de la ora 7.30. Cursa de la ora 8:00, de pe aceeași rută,  va decola.

Sunt în așteptare încă cele spre Baia Mare și Oradea plus Budapesta.

Întârzieri se înregistrează și cu zborurile TAROM spre Madrid, Barcelona și Stockholm.

Abia la ora 10.00 este așteptat un răspuns din partea TAROM dacă aceste curse vor mai fi operate sau nu în cursul acestei zile.

Probleme au fost și aseară, din cauza unui protest mascat al piloților.

UPDATE

‘Neregularitățile zborurilor au apărut din cauza unor acțiuni spontane ale echipajelor TAROM (piloți și copiloți) declanşate duminică, în această zi fiind înregistrate 12 curse întârziate și două zboruri anulate. Momentan, compania nu a primit o informare oficială din partea acestor echipaje. De asemenea, compania precizează că se înregistrează întârzieri în cazul curselor: ROT 363 București — Amsterdam, ROT343 București — Viena.

TAROM menționează că regretă situația creată și că ‘depune toate eforturile pentru desfășurarea normală a zborurilor’.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.