Grup de diplomaţi, în vizită la Sighişoara

diplomatiUn grup de diplomaţi din ministerele afacerilor externe ale ţărilor acreditate în România, precum şi diplomaţi români, participanţi la Cursurile Internaţionale Nicolae Titulescu pentru tineri diplomaţi, au vizitat Primăria Sighişoara.
În programul evenimentului sunt cuprinse vizite de informare şi documentare în zone de interes istoric şi cultural, având ca scop promovarea unei imagini adecvate a României, prin cunoaşterea tradiţiilor culturale de către diplomaţii străini şi atragerea Corpului Diplomatic la acţiuni de promovare a relaţiilor cu statele pe care le reprezintă.
Programul delegaţiei a inclus: Primăria Sighişoara, Muzeul de Istorie – Turnul cu Ceas, Sala de Arme şi Camera de Tortură, precum şi un tur al Cetăţii.
„Întotdeauna mă bucură prezenţa oaspeţilor din ţară şi de peste hotare. Aceştia sunt impresionaţi de atmosfera de burg medieval pe care le-o oferă Cetatea. De fiecare dată, acest fel de vizite este urmat de vizite private pentru că cine a fost o dată la Sighişoara doreşte să se întoarcă pentru a petrece în linişte, cu familia şi prietenii, câteva zile pe meleagurile sighişorene”, primarul municipiului Sighişoara, Ioan Dorin DĂNEŞAN.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.