Grupul AEGON ajunge la Luduș

În urma rezultatelor înregistrate în lunile februarie şi martie în cadrul campaniei “AEGONOMISEŞTE acum pentru momentele cheie din viața ta!”, compania AEGON, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească de bancassurance, a decis să extindă oferta în alte zone ale țării. Campania are loc în cadrul unităților Băncii Transilvania.

Promoția este valabilă până în 20 aprilie, în 8 județe – Brăila, Galați, Harghita, Maramureş, Sibiu, Timiş, Dolj, Olt – dar și în localitățile Turda, Câmpia Turzii, Iara (jud. Cluj) și Luduș (jud. Mureș), în sediile Bancii Transilvania. Produsele de asigurare sunt disponibile în sediile Băncii Transilvania din aceste județe şi localități. Campania se adresează tuturor persoanelor interesate să achiziționeze unul dintre produsele AEGON Fii Sigur sau AEGON Fii Isteț cu un discount semnificativ: o lună gratuită de contract, care valorează între 90 şi 550 lei , în funcție de opțiunile contractuale. De asemenea, la semnarea contractului, toți clienții vor primi cadou câte o umbrelă, iar persoanele care solicită informații despre campania AEGONOMISEŞTE vor primi în dar diverse obiecte personalizate.

“Ne bucurăm să remarcăm faptul că românii devin tot mai conştienți de importanța produselor de asigurare de viață. Aceştia au devenit mai prevăzători și aleg din ce în ce mai mult economiile şi investițiile pe termen lung, care presupun eforturi financiare mici, dar care le asigură beneficii variate și câștiguri garantate. Produsele noastre, AEGON Fii Sigur și AEGON Fii Isteț corespund nevoilor clienților, atât la nivel de cost cât și prin prisma garanțiilor oferite de pachetele de beneficii asociate lor, respectiv prin siguranța oferită de reputația internațională a brandului AEGON”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO AEGON România.

Sursa: AEGON România

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.