Haita preia trofeul și caută amicale

baschet club muresTrofeul pus în joc la Cupa Mureș a fost câștigat de BC Mureș, după ce echipa învins și în cea de-a treia partidă, de această dată în compania echipei CSM București: BC Mureș – CSM București 86:80 (19:25, 26:17, 16:20, 25:18). Coşul de trei puncte marcat de căpitanul Liviu Dumitru, în ultimul minut, a distanţat echipa la patru puncte şi a clarificat numele câştigătoarei.

Pentru BC Mureș au punctat Liviu Dumitru 18 (3), Cuic 17, Ciric 16 (3), Balaban 14, Ceskovic 11, Peciukas 9, Jakab 1, Baczó, Tudosă. Marcatorii bucureştenilor au fost Martinic 20 (1), Sir 14 (2), Bosnjak 13 (3), Gallimore 13 (1), Sánta 8, Kandic 5, Urucatu 3 (1) şi Căruțașu 2.

Pentru locurile 2-4 departajarea s-a făcut la punctaveraj în rezultatele directe, astfel clasamentul final arată astfel: 1. BC Mureș. 2. CSM Oradea. 3. CSM București. 4. CSU Sibiu.

În programul de pregătire a echipei au intervenit câteva modificări. Astfel, dubla cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc s-a redus la o singură partidă, care se va disputa în data de 8 septembrie, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureș. În schimb, în 7 septembrie, vineri, BC Mureș se va deplasa la Mediaș, pentru un amical cu echipa Gaz Metan din localitate.
De asemenea, turneul programat în Ungaria, peste două săptămâni, se anulează din vina organizatorilor. În zilele respective clubul caută soluții de a mai disputa câteva amicale.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.