Hoţ arestat pentru mai multe furturi

Un bărbat, de 35 de ani, din Reghin a fost reţinut pentru infracţiuni de furt calificat, în urma a 4 percheziţii domiciliare desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. // Prin comiterea faptelor a fost cauzat un prejudiciu de peste 13.000 de lei.

La data de 2 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică de la Poliţia Municipiului Reghin împreună cu Secția 6 de Poliție Rurală Brâncovenești, au efectuat pe raza municipiului Reghin, 4 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de infracţiuni de furt calificat.

În urma perchezițiilor domiciliare s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 35 şi 41 de ani, ambii din Reghin, care în cursul lunii ianuarie ar fi comis 6 furturi din societăţi comerciale, situate pe raza localităţilor Morăreni, Gălăoaia, Pietriș, Gănești și Cașva.

Persoanele în cauză ar fi sustras din societăţile comerciale diferite bunuri, respectiv pachete de ţigări, cafea, produse alimentare şi electronice cauzând un prejudiciu de peste 13.000 de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate diferite bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracţională.

La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi echipaje de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Mureș.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic şi operativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Un bărbat, de 35 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiuni de furt calificat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.