Hoţ de buzunare prins de poliţişti

hot

Joi, 24.11.2016, în jurul orei 12.40, patrula pedestră din cadrul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș, care efectua serviciul în zona centrală a municipiului, a fost sesizată cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală, respectiv furtul unui portmoneu, eveniment petrecut în stația de autobuz din Piața Teatrului.

În fapt, bărbatul în cauză împreună cu o persoană de sex feminin, la coborârea din mijlocul de transport în comun nr.2B, în staţia din Piața Trandafirilor, au sustras din geanta victimei, un portofel cu suma de 220 de lei.

După comiterea furtului, cele două persoane s-au despărțit, moment în care victima l-a observat pe bărbat și s-a deplasat după acesta, până pe str. Călărașilor, unde împreună cu ajutorul cetățenilor, l-a reținut până la sosirea echipajului de poliție.

Pe baza semnalmentelor oferite de către păgubita G.I., agenții Poliţiei Locale s-au deplasat pe str. Călărașilor, iar în dreptul imobilului nr. 1 l-au reținut pe autorul faptei, în persoana numitului N.A., domiciliat în Tîrgu Mureș, str. Valea Rece.

Patrula de ordine publică a identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 52 de ani, din Tg-Mureș.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, s-a reuşit identificarea persoanei de sex feminin care a sustras portofelul.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Mureş şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Si de luni o sa ii vedem tot la „locul de munca” . . .vor fi eliberați pe motiv ca nu prezintă pericol public!Ar trebui aplicata pedeapsa fizica; câte un deget la fiecare abatere!

  2. DECI VICTIMA L-A PRINS ,NU PULITIA LOCALA, SCUZATI GRESEALA GRESEALA ,ESTE CU INTENTIE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.