Hotel de lux din Tîrgu Mureş face reclamă oraşului

Chiar şi aşa izolat de lume, fără aeroport, autostrăzi şi cale ferată directă , iată că Tîrgu Mureşul reuşeşte din nou să fie în centrul atenţiei.

Revelionul vârstnicilor

Dacă nu prin ştirile legate de controversata echipă de fotbal, atunci prin altceva. De pildă de ştirea că revelionul vârstnicilor nu se va mai ţine în localul obişnuit, ci în Complexul Darina. „Primăria municipiului Tîrgu-Mureș informează toți posesorii de bilete pentru Revelionul pensionarilor, care este organizat sâmbătă 31 decembrie, între orele 15.00 și 21.00. Deci posesorii de bilete care au procurate bilete la Restaurantul President, îi informăm că această manifestare se va muta la restaurantul Darina, din Complexul Dacia, cartierul Tudor. Este vorba de circa 500 de persoane.”, potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, citat de RTM.

Pensionarii fiind destul de paşnici, mai ales în această perioadă a anului când ascultă cu sfinţenie de îndemnul: „de Crăciun fii mai bun”, au luat la cunoştinţă că s-a schimbat locaţia şi pace.

Turişti ţinuţi la intrare

Nu la fel au reacţionat în schimb cei care au plătit o mie de euro pentru a petrece nu doar Revelionul, ci  un sejur la Complexul President. Ajunşi în faţa hotelului –turişti veniţi de la sute de kilometri distanţă-au constatat că treburile s-au schimbat între timp şi în loc de „bine aţi venit” nu sunt lăsaţi nici măcar să intre.

Un ordin de executare silită asupra hotelului şi a  restaurantului a fost pus în aplicare din 29 decembrie. Executorul a sigilat totul, nimeni nu mai putea să intre în complex. Angajaţii, clienţii derutaţi aşteptau un răspuns ce întârzia să apară.

Ce zice executorul

Ieri, Judecătoria Tîrgu Mureş a dat o hotărâre definitivă şi irevocabilă care anulează titlul executoriu, potrivit Radu Olteanu, executorul judecătoresc, citat de RTM.

„Este vorba de o executare silită, pentru predarea acelui imobil proprietarului de drept, Manpel, reprezentat prin lichidatorul judiciar. Avem o executare silită care în prezent este suspendată printr-o hotărâre judecătorească. Procedura suspendării prevede întreruperea a oricărei forme de executare silită până la terminarea suspendării,”a declarat executorul.

Ce zice reprezentantul Hotelului

„Fara sa fim somati fara sa se tina cont ca avem evenimente in derulare au venit au pus in aplicare un titlu pe care au apreciat ei dupa bunul lor plac, au dat oamenii afara care erau cazati, au pus sechestru pe tot.”, a spus reprezentantul hotelului, citat de ProTv.

Internauţii comentează:

Comentariile de pe pagina de socializare dau de înţeles că problemele nu sunt recente la President, că nu ar fi trebuit să vândă bilete pentru Revelion, dacă ştiau că executorul bate la uşă.

De dragul cui sa astepte executorii??? Hotelul a fost girat la banca….nu s a platit nimic….a venit un oarecare Gyurka …a platit la banca datoria si gata.Normal sa fie executati.Dar au crezut ca sunt pe vremea lui Terbea ….si ei fac legea n oras.E…uite ca s au inselat. Au fost somaţii multe la adresa hotelului…..nu trebuiau sa organizeze nimic de rev..dar fiind obisnuiti ca…..ei sunt stapini in oras…nu li se poate intimpla nimic si vor mai incasa o gramada de bani….dar iata ca legea a inceput sa miste..”(AI)

„..din 1 Ianuarie preiau cladirea, daca asa s-a decis in instanta… Impartim cumva incasarile pentru Rev, dar nu ne batem joc de atatia oameni fara sa-i anuntam in prealabil cu macar doua luni”, comentează altul. (SH)

Soluţie de moment:

Ca o concluzie, administratorul complexului Valentin Bololoi  a declarat: „Situația este următoarea: încercăm să stăm la dispoziția clienților, aproximativ 100, care sunt și și-au achitat efectiv Revelionul. Dorim desigilarea a 5 încăperi, în așa fel încât să ajungem la un numitor comun, să satisfacem oamenii care au venit de la Constanța, de la Suceava, au venit de la Baia Mare, să-și rezolve problema.”, potrivit RTM.

„Fara sa fim somati fara sa se tina cont ca avem evenimente in derulare au venit au pus in aplicare un titlu pe care au apreciat ei dupa bunul lor plac, au dat oamenii afara care erau cazati, au pus sechestru pe tot.”

Reclama e reclamă, chiar dacă e negativă! Câteva sute de oameni vor şti de acum că există un oraş numit Tîrgu Mureş!

EM

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.