Hotel PRIVO – Premiul Special Architectural Concept

Hotel Privo1Hotelul PRIVO, cea mai nouă locație deschisă la Tîrgu Mureș, se află în fața primei recunoașteri la nivel național.

Gala premiilor de excelență din domeniul turismului ”Hotel Conference 2014” găzduită de JW Marriott Bucharest Grand Hotel a prilejuit în data de 22 mai decernarea distincțiilor pentru categoriile: Hotelul anului, Cel mai popular hotel, Hotel – secțiunea turism de agrement, Pensiunea anului, Locația anului pentru conferințe și întâlniri, Investiția anului, respectiv premiile pentru Baruri, Restaurante, Leisure, Turism și altele.

În acest an Premiul special al juriului – Special Architectural Concept a venit la Tîrgu Mureș. Premiul a fost acordat ansamblului din strada Gheorghe Doja nr. 27 care îmbină într-un mod distins arhitectura clasică a Vilei Csonka, construită în stil Secession la începutul secolului XX, cu minimalismul modern al noii construcții.

Despre Hotelul PRIVO:

Vila Csonka: 6 camere și apartamente clasice, mobilate în spiritul anilor 1900Hotel PRIVO: 40 de camere și apartamente, restaurant cu capacitate de 160 locuri, 3 săli de conferințe (120/60/14), lobby-bar, terasă, cramă, centru SPA.

Contact: Gheorghe Doja 27, rezervari@hotelprivo.ro, 0365-424.442

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.