Hyperion vă duce pe litoral!

Cel_mai_periculos_concurent_pentru-288de3709152647f767adb0eff8f10bdTrenul Hyperion, fabricat la Craiova de firma Softronic, va circula, de la 1 august până la 13 septembrie, pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa şi retur, biletele putându-se procura la urcare sau online, costă mai puţin cu 20 de lei şi are internet gratuit.
Preţul unui bilet Craiova-Bucureşti este de 40 de lei, un bilet Bucureşti-Constanţa costă 40 de lei, iar un bilet Craiova-Constanţa costă 70 de lei.
„Trenul va face aproape şase ore de la Craiova la Constanţa, iar doritorii unui weekend la mare pot avea o deplasare rapidă şi comodă. Plecările din Craiova sunt la 5,30 în fiecare zi, iar din Constanţa la 14,20 în fiecare zi“, a declarat Radu Zlatian, consultant în cadrul Softronic. În Bucureşti-Nord, trenul Softronic soseşte de la Craiova la ora 8.30 şi pleacă spre Constanţa la ora 9.10. La ora 9.00, un tren al CFR Călători pleacă tot spre Constanţa.
Oficialul Softronic a mai declarat că trenul este omologat intern, a trecut toate încercările făcute de Autoritatea Feroviară Română şi a fost pus în funcţiune conform reglementărilor legale, fiind introdus în registrul mijloacelor de transport de călători europene, în acest moment putând rula pe căile ferate europene.
„Din punctul de vedere al habitatului, pasagerii au condiţii deosebite, este vorba de nivel redus de zgomote şi vibraţii, aer condiţionat, asigurarea unor prize cu tensiune de 220 V pentru alimentarea unor aparate personale, Wi-Fi gratuit.
Trenul a circulat pe ruta Craiova-Bucureşti şi 80% au fost locurile ocupate în permanenţă, iar în weekend nu mai erau locuri“, a mai afirmat Zlatian.Trenul Hyperion a fost realizat de firma Softronic prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană.
Sursa adevarul

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.