Hyundai, în topul înmatriculărilor

Hyundai ix35În luna iunie, Hyundai Auto România s-a clasat pe locul al treilea în topul înmatriculărilor de autoturisme noi de import. Cota de piață Hyundai, aferentă lunii iunie, la nivelul întregii piețe a atins valoarea de 6.6%.

Totodată, Hyundai Auto România a înregistrat o creștere a cotei de piață la nivel semestrial, până la un procent de 5.3% înmatriculări. În aceeași perioadă a anului anterior, cota de piață a înmatriculărilor Hyundai se află la nivelul de 4.1%.

Cifrele furnizate de DRPCIV pentru semestrul I 2013, indică 1.311 de unități Hyundai înmatriculate în primele șase luni ale acestui an și 263 de autoturisme noi înscrise în circulație în luna iunie.

Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto România a declarat: ,,Pe o piață în continuă depreciere, Hyundai Auto România a reușit să își consolideze în mod constant poziția ocupată în topul înmatriculărilor în luna iunie, devansând mărci precum Renault, Opel și Ford. 88% din totalul acestor înmatriculări reprezintă autoturisme aparținând claselor mică și compactă.”

La nivel național, Hyundai ix35 ocupă primul loc în topul celor mai înmatriculate Suv-uri noi de import, în prima jumătate a anului 2013, cu 291 de unități.

Conform DRPCIV, în topul înmatriculărilor Hyundai aferente lunii iunie 2013, modelul de clasă compactă Hyundai Elantra se situează pe primul loc, cu 74 de unități. Acestora li se mai adaugă 42 de unități din modelul compact Hyundai i30. De asemenea, Hyundai i20 s-a situat în topul preferințelor clienților, reprezentând 26% din înregistrările importatorului efectuate în ultima lună. Pe locul al treilea, se situează Suv-ul ix35, reprezentând 18% din înmatriculările Hyundai în România, în luna iunie.

• Cota de piață Hyundai în luna iunie, la nivelul inmatriculărilor de autoturisme noi, a atins valoarea de 6.6%.
• Hyundai ix35 a înregistrat cel mai mare volum de înmatriculări SUV-uri noi de import în prima jumătate a anului 2013.
• Cota de piață a înmatriculărilor de autoturisme noi Hyundai la nivel semestrial s-a majorat cu 22%, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.