Hyundai lansează o nouă platformă web

Hyundai ix35Hyundai Auto România a lansat noul website, accesibil la adresa www.hyundai-motor.ro. Platforma on-line oferă utilizatorilor săi informații detaliate despre modelele Hyundai și despre serviciile puse la dispoziție de rețeaua autorizată pe plan local, într-o manieră inedită și adaptată celor mai noi standarde grafice.

Noul website Hyundai dispune, totodată, de o platformă dedicată accesului de pe dispozitivele mobile și introduce o serie de elemente care facilitează interacțiunea clienților cu marca și produsele sale.

Platforma curentă oferă informații complete despre modelele din portofoliu, clasificarea și prezentarea autovehiculelor Hyundai realizându-se într-un mod practic și funcțional. Fiecare model dispune de o secțiune dedicată cuprinzând detalii despre prețurile practicate, dotări interioare și exterioare, specificații tehnice, elemente de siguranță, garanție, accesoriile disponibile, oferind, în același timp, transparență totală în ceea ce privește costurile de mentenanță.

Utilizatorii au posibilitatea de a descărca manualele auto și broșurile cu informații referitoare la modelele din portofoliul Hyundai. Pot identifica distribuitorii și reparatorii autorizați într-un mod facil, având la dispoziție detalii complete despre coordonatele și serviciile puse la dispoziție de aceste reprezentante.

„Galeria 360º”

În plus, un element de noutate îl reprezintă „Galeria 360º”, care permite utilizatorilor vizualizarea panoramică a modelelor, atât din interior, cât și din exterior. Prin intermediul unei secțiuni nou dezvoltate și dedicate posesorilor Hyundai, clienții pot accesa informații personalizate, referitoare la modelele deținute. Prin această opțiune, compărătorii beneficiază și de posibilitatea de a stoca on-line detalii despre modelele Hyundai. Suplimentar, secțiunile „Solicită oferta” și „Test drive” au fost dispuse pentru a susține interacțiunea utilizatorilor cu reprezentanții Hyundai.

Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România a declarat: „Prin lansarea noii platforme oferim utilizatorilor o interfață atractivă, un mix de funcționalitate și design, la înălțimea standardelor de comunicare Hyundai și a produselor pe care le livrăm. Secțiunile noului website sunt structurate pentru a permite accesul facil și rapid la informațiile de interes pentru clienții noștri.”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.