Hyundai, partener la „Vezi România De Sus” 2012

hyundai vezi romania de sus 2012Hyundai Auto România susține ediția curentă a evenimentului „Vezi România De Sus”, în calitate de partener auto al acțiunii. Desfășurată în opt orașe ale țării, în perioada 17 septembrie – 15 octombrie, acțiunea premiază clienții Hyundai Auto România prin zboruri spectaculoase cu balonul cu aer cald. Distribuitorii Hyundai implicați în proiect își așteaptă publicul interesat în amplasamentele showroom pentru înscrieri în concurs:

Automar, Elca Auto și Mecca Plast Service – Ploiești – zile efectuare zbor: 17-18 septembrie.
Autouniversal – Galați – zile efectuare zbor: 20-21 septembrie.
Țiriac Auto – Bacău – zile efectuare zbor: 22-23 septembrie.
Fortuna Motor – Baia Mare – zile efectuare zbor: 5-6 octombrie.
Prestagent și Nordservice – Craiova – zile efectuare zbor: 12-13 octombrie.
Țiriac Auto și Ma-Vis Motors – Pitești – zile efectuare zbor: 14-15 octombrie.

Fiecare distribuitor Hyundai participant la acțiunea „Vezi România De Sus” va desemna câteun câștigător al unui zbor cu balonul cu aer cald. SUV-ul compact Hyundai ix35 reprezintă mașina oficială a evenimentului. Unitățile puse la dispoziția organizatorului – Orange România – acomodează cu succes necesitățile de deplasare a câștigătorilor concursului, în zonele cu teren accidentat din care se efectuează zborurile cu balonul. Înscrierile în concurs se pot realiza concomitent și în amplasamentele Orange România, desemnate de către organizator.

Despre Hyundai

Hyundai Auto România, parte a Grupului Țiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piața națională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale ușoare.
Fondată în 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.