I-a furat cerceii din urechi şi a fugit

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Tg. Mureş au depistat un tânăr, de 21 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

La data de 19.03.2017, poliţiştii au fost sesizaţi, de către o femeie, de 66 de ani, din Tg. Mureş, că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, victima, în timp ce se deplasa pe jos pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Tg. Mureş, a fost acostată de o persoană de sex masculin, care i-a smuls cerceii din urechi, după care a fugit.

În aceeaşi zi, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de la Compartimentul Violenţe, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din Tg. Mureş, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În baza probatoriului administrat faţă de suspect, s-a luat măsura preventivă a reţinerii acestuia pentru 24 de ore iar la data de 20.03.2017, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureș a pus în mișcare acțiunea penală față de tânărul, de 21 de ani, care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a admis cererea Parchetului şi a dispus măsura arestării preventive faţă de inculpat pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, precum şi în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.