I-a smuls lănţişorul de la gât

O persoană cercetată pentru comiterea unei tâlhării a fost reţinută pentru 24 de ore

La data de 11.07.2017, ora 11:37, Poliţia Municipiului Tg. Mureş a fost sesizată cu privire la o faptă de tâlhărie comisă pe Bulevardul 1848.

În fapt, în jurul orei 11:30, în timp ce persoana vătămată – o femeie, de 76 de ani – se deplasa pe jos de la Piaţa Agroalimentară, din cartierul Dâmbu Pietros, spre domiciliu, in dreptul Bisericii Unitariene, de pe Bulevardul 1848, o persoana necunoscută de sex masculin i-a smuls de la gât lănţişorul din aur cu medalion, după care a fugit spre str. Godeanu.

Bărbatul a fost urmărit de către un martor ocular, care l-a prins pe str. Godeanu şi l-a reținut până la sosirea echipajelor de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică şi de Investigații Criminale.

Suspectul, de 53 de ani, din municipiul Tg. Mureş, a recunoscut comiterea faptei şi a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Prejudiciul in valoare de 500 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

SĂ NE PROTEJĂM DE TÂLHARI!
POLIŢIA VĂ RECOMANDĂ:
• Evitaţi expunerea ostentativă a bijuteriilor, în special a celor din aur!
• Nu purtaţi în poşete mai mulţi bani decât aveţi nevoie!
• Utilizaţi carduri bancare, însă nu notaţi codul PIN pe card sau pe hârtiuţe pe care hoţul le găseşte în poşetă!!
• Evitaţi să utilizaţi prea mult telefonul mobil pe stradă! Pe de o parte telefonul este o tentaţie, iar pe de altă parte vă distrage atenţia de la posibile evenimente/accidente rutiere ori de altă natură! Această recomandare vizează în special copiii!
• Protejaţi-vă copiii, nu-i lăsaţi să poarte asupra lor, când sunt neînsoţiţi, telefoane ori bijuterii de valoare, pentru a nu deveni victime!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.