I.S.U câştigă "Descarcerarea din autovehicule”

pompieriÎn perioada 27 – 29 august a.c., în municipiul Târgu Mureş a avut loc ediţia a doua a Competiţiei Naționale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

Câştigătoarea probei “Descarcerarea din autovehicule” este echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea” al judeţului Mureş, pe locul II echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Codrii Vlăsiei” al judeţului Ilfov, cea de-a III-a poziţie fiind adjudecată de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al judeţului Timiş.

La proba “Acordarea primului ajutor calificat”, câştigătoarea este reprezentanta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor, urmată de cele ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea” al judeţului Mureş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealu Spirii” al municipiului Bucureşti.

De asemenea, în cadrul festivităţii de închidere a competiţiei au fost premiate cea mai bună echipă de servanţi, formată din plt. Pop Alin şi plt. Anca Eugen din cadrul I.S.U. Mureş, cea mai bună echipă de paramedici, formată din plt. Anca Eugen, plt. Săcărea Adrian şi plt. maj. Cotea Sergiu tot din Mureş şi cel mai bun comandant de echipaj, care s-a dovedit a fi plt. Manea Marius de la I.S.U. Ilfov.

Felicităm toţi participanţii la această ediţie şi ne dorim ca această competiţie să devină o tradiţie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.