În februarie, Balul Lions ajută din nou copiii din zona Sighișoara

Luna viitoare se va desfășura la Sighișoara un bal cu scop caritabil. Este vorba despre „Balul Lions”, eveniment programat pentru data de 18 februarie.
Pe lângă preparatele culinare, muzică, dans, tombolă și surprize, balul oferă și ocazia revederii membrilor clubului.

Ochelari pentru copii

În cadrul acțiunilor clubului Lions continuă programul de control oftalmologic în cazul copiilor din unitățile de învățământ sighișorene, mulți copii beneficiind de ochelari în urma derulării acestui program.

Rechizite la școala din Rora

Activitatea didactică la școala din Rora este sprijinită și prin donații de rechizite și materiale didactice din partea membrilor Clubului Lions, dar și prin asigurarea transportului elevilor de la Școala din Rora la Școala Gimnazială „Radu Popa”, din Sighișoara.

Bani pentru performanță

Același club acordă lună de lună sprijin financiar pentru 24 de elevi de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Sighișoara, elevi cu rezultate bune la învățătură, dar proveniți din familii cu probleme financiare.
De asemenea, Clubul Lions a ajutat de sărbători mai multe familii nevoiașe din oraș cărora le-a oferit pachete cu alimente.

Casetă

„Clubul Lions” are o menire caritabilă, membrii clubului realizând mai multe donații pentru persoanele aflate în nevoi, dar și pentru sprijinirea unităților de învățământ pentru desfășurarea actului educațional.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.