În jur de 400 de persoane au protestat la Târgu Mureş

În jur de 400 de persoane au protestat, luni seara, în faţa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş pe motiv că Guvernul Grindeanu nu înţelege voinţa străzii, chiar dacă OUG de modificare a Codurilor penale a fost abrogată.

‘Victoria de acum câteva zile a fost spălată cu buretele de către Guvern. Iordache a declarat că ordonanţa va fi dezbătută public astăzi, pentru a fi adoptată ca proiect de lege. Guvernul Grindeanu clar nu înţelege voinţa poporului. Tocmai de aceea, noi rămânem în stradă’, a arătat Răzvan Capră, unul dintre cei care şi-au asumat organizarea mitingurilor de la Târgu Mureş.

Protestatarii susţin că prin abrogarea ordonanţei s-a câştigat o bătălie, dar că se impune ca Guvernul Grindeanu să demisioneze pentru modul în care a acţionat.

În timpul protestelor de la Târgu Mureş manifestanţii au scandat lozinci cum ar fi ‘Chiar dacă aţi fost votaţi, n-aveţi dreptul să furaţi!’, ‘PSD – Ciuma roşie!’, ‘DNA să vină să vă ia!’, ‘Abrogaţi şi plecaţi!’, ‘Jos Guvernul!’, ‘Nu vrem hoţie, vrem democraţie!’, ‘Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!’, ‘Data viitoare mergeţi la votare!’, ‘Justiţie!’ etc.

AGERPRES

Foto: Bristena

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.