Incendiu de proporţii la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin

Un incendiu de proporţii a izbucnit luni la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin, iar la faţa locului acţionează opt autospeciale cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita şi serviciile voluntare din zonă, fiind solicitate în sprijin şi echipaje de la ISU Mureş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru AGERPRES că arde hala de producţie pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, mai multe echipaje de pompieri profesionişti şi voluntari acţionând pentru stingerea incendiului.

‘Acţionează patru autospeciale ale ISU Harghita, respectiv din Topliţa, Corbu şi Gheorgheni, patru autospeciale de la serviciile voluntare de la Borsec, Subcetate şi Sărmaş, fiind cerute în sprijin şi trei autospeciale de la ISU Mureş, de la Deda şi Reghin, cu echipajele aferente’, a precizat Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime.

Primarul din Topliţa, Stelul Platon, a explicat, pentru AGERPRES, că incendiul se manifestă la ‘o secţie a fabricii de viori de la Reghin, iar la momentul izbucnirii acestuia în hala de producţie nu se aflau muncitori, întrucât aceştia lucrează numai în schimbul de dimineaţă’.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.