Incendiu într-o hală dezafectată a fostei fabrici Ilefor din Târgu Mureş

Un nou incendiu a izbucnit, miercuri, la o hală dezafectată care a aparţinut fostei fabrici de mobilă Ilefor Târgu Mureş, iar pentru stingerea acestuia au fost mobilizate două autospeciale şi 11 pompieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş, căpitanul Cristian Virag, a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului intervin două autospeciale cu apă şi spună, o autoscară, o autospecială tip B2 şi 11 subofiţeri, cauzele incendiului nefiind deocamdată stabilite.

În urmă cu 7 luni, pe platforma aceleiaşi fabrici, a izbucnit un alt incendiu, însă de mari proporţii, care a cuprins o hală de 2.000 de metri pătraţi, din cauza unor aparate folosite de muncitorii care lucrau la colectarea fierului vechi.

Unul dintre paznicii de pe fosta platformă susţinea atunci că a văzut cum muncitorii firmei care colecta elementele metalice au folosit pe acoperişul halei un aparat de sudură cu oxiacetilenă şi că, imediat după această intervenţie, a sesizat că din hală a început să iasă fum dens.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.