Încep lucrările de reabilitare pe 3 drumuri județene. Vezi care!

 

 

În cursul acestei săptămâni a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de lărgire pe DJ151C Zau de Cîmpie (DJ151) – Valea Largă – limită județ Cluj, ultimul dintre cele trei proiecte de îmbunătățire a infrastructurii drumurilor județene în vederea asigurării unei circulaţii corespunzătoare pe drumurile judeţene, a asigurării viabilităţii drumurilor, conform prevederilor OG nr.43/1997 privind regimul drumurilor. Valoarea contractului este de aproximativ 3,6 milioane de lei iar termenul de realizare a lucrărilor este de șase luni.

 

Finalizarea lucrărilor pe alte două drumuri

 

Pentru celelalte două proiecte, respectiv Reabilitare drum județean DJ107G Limită județ Alba – Ațintiș – Luduș, în valoare de 1,7 milioane lei și Reabilitarea drumului judeţean DJ162A DN16 – Cozma – limită judeţ Bistriţa Năsăud, în valoare de 2,1 milioane lei, ordinele de începere a lucrărilor au fost emise la mijlocul lunii octombrie, termenul de realizare a lucrărilor fiind de 5 luni de zile.

 

6 contracte de achiziții

 

În ceea ce privește Programul de întreţinere a reţelei de drumuri judeţene, în cursul anului 2017 s-au încheiat 6 contracte de achiziții publice de covoare bituminoase în valoare de 7.6 milioane de lei, lungimea prevăzută pentru întreținere fiind de 45,5 km, lucrările urmând a fi finalizate în cursul următoarelor săptămâni. De asemenea, s-au încheiat 10 contracte de plombări în valoare de 1.4 milioane lei, finalizate în proporție de 90%.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.