Începe distribuirea cardului de sănătate!

cardAcordul-cadru între Compania Naţională Poştă Română şi Casă Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). pentru distribuirea cardurilor de sănătate la nivel naţional a fost semnat vineri, în prezenţa premierului Victor Ponta şi a ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, de către directorul general al Poştei Române, Alexandru Petrescu, şi preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea.
Potrivit unui document de presă al Poştei Române, valoarea totală a contractului semnat astăzi este de 37,5 milioane de lei şi are o durata de patru ani. Acordul prevede ca procesul de distribuire a cardurilor de sănătate demarează în 18 septembrie, astfel, până la sfârşitul lunii octombrie vor fi livrate 91% din cardurile de sănătate. Volumul total ce urmează a fi livrat, la nivel naţional, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri, potrivit directorului general al Companiei Naţionale Poştă Română, Alexandru Petrescu, citat de Mediafax.
Poştă Română va livra cardul de sănătate destinatarului în maximum 20 de zile calendaristice, începând cu ziua lucrătoare următoare celei în care trimiterile au intrat în reţeaua poştală.

Modelul cardului naţional de asigurări sociale de sănătate, precum şi informaţiile înscrise pe cipul documentului au fost stabilite, încă din 2012, prin Ordinul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 633/2012, prevederile nefiind schimbate de-atunci.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.