Începe târgul de nunți Nunta Noastră

În zilele de 21 și 22 ianuarie 2017, va avea loc în Cetatea Tîrgu Mureş, cea de-a 9-a ediţie a expoziţiei NUNTA NOASTRĂ.

Rochii de mireasă, costume de mire, invitaţii de nuntă, fotografi, cameramani, DJ, restaurante, flori, rochii de seară, decoruri, aranjamente, mărturii, maşini de epocă, limuzine, torturi, prăjituri, fântâni de ciocolată, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, bijuterii, photo booth, lumânări, corturi pentru nunţi out-door, formaţii, interpreţi, artificii, baruri, băuturi, porumbei, fructe şi dulciuri sunt doar cateva din ingredientele care fac din tîrgul – expoziţie NUNTA NOASTRĂ locul ideal pentru pregatirea nunţii de neuitat. Cei peste 45 de expozanți îi aștepată pe viitorii miri cu surprize, oferte și promoții tentante.

Expoziţia va fi deschisă sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 19.00.

Pentru ediţia din acest an, organizatorii au pregătit PERETELE DRAGOSTEI. Aici orice îndrăgostit poate lăsa, completând un bileţel, o declaraţie de dragoste, iar cel mai norocos cuplu va beneficia de o cină romantic la Zambara Bistro. Alegerea cuplului castigator va fi făcută prin tragere la sorţi, din toate mesajele postate pe PERETELE DRAGOSTEI, duminică, 22 ianuarie, la ora 18.00.

Intrarea este liberă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.