Început promițător pentru FCM

fotbal club municipalÎn etapa a doua al ligii secunde de fotbal, FC Municipal Tîrgu-Mureş a învins cu scorul de 5 la 1, pe teren propriu formaţia Luceafărul Felix Oradea. Au înscris Huiban (minutul 20), Precup (minutul 23), Cr. Cristea (minutul 57), Sfârlea (minutul 82), Dâlbea (minutul 89) pentru gazde, Gh. Popescu (minutul 73) pentru orădeni. Dar cel mai impresionant lucru a fost galeria, astfel în ciuda faptului că FCM Tîrgu-Mureș a fost retrogradată, ajungând în Liga a II-a, în jur de 3.000 de oameni au fost prezenți pe stadionul TransSil susținând FCM-ul.

Scorul a fost deschis…

de mureşenii prin Huiban, apoi la nici trei minute, jucătorii noștri şi-au dublat avantajul prin Precup, care a interceptat o minge aproape de centrul terenului, a pătruns şi a trimis la colţ.

La reluare, prima ocazie a aparţinut gazdelor, în minutul 49, când Miron a respins în corner şutul lui Hanca. După câte o ocazie la ambele porţi, echipa lui Daniel Isăilă şi-a majorat avantajul prin Cristea, care a reluat sub transversală centrarea lui Szilagyi, după o cursă a lui Sfârlea. Bihorenii au trecut din nou în ofensivă, dar au ratat din nou situaţii favorabile, prin Swarczkopf şi Popescu. Luceafărul Felix Oradea a reuşit să reducă diferenţa cu o lovitură de cap din 6 metri, la centrarea lui Bundea, din lovitură liberă. A urmat golul lui Sfârlea în minutul 82. FCM a mai punctat o dată în finalul meciului prin Dâlbea, care a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Sfârlea.

Brigada bucureşteană fost alcătuită din Andrei Chivulete, Gheorghe Bogdan şi Marinescu Vasile. FC Municipal: Avram-Stancu, Deaconescu, E. Nicu (cpt), Szilagyi-Hanca (’72 Kinczel), Precup (’60 Dâlbea), Pădureţu, Sfârlea – Huiban (’81 Bunea), Cristea. Luceafărul: Miron – Mihuţ, Letan, Pocean, G. Bogdan-Ianc (’63 Blănaru), N. Roşu (’58 Haş), Swarczkopf, Bundea (cpt)-Achim (’46 Gh. Popescu), C. Roşu.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.