Incident cu un avion Wizz Air pe pista de la Vidrasău

avion wizz airCursa care trebuia să plece spre Londra a fost întârziată azi noapte, după ce scara care deservea aeronava a lovit fuzelajul. Într-un comunicat de presă emis de aeroport azi, se vorbește de un mic incident, despre care conducerea s-a limitat în a da detalii. Directorul aeroportului Vladimir Vasilescu ne-a confirmat însă într-un final incidentul: „Am început o investigație pe partea asta să vedem ce s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat(…). Da, într-adevăr a fost o scară care a acroșat un pic avionul”.

Comunicatul mai precizează că aeronava era goală la momentul incidentului și că ulterior o altă aeronavă a efectuat într-un final zborul spre Londra. Despre daunele provocate de incident, din nou, conducerea aeroportului n-a dorit să dea prea multe detalii. „În urma investigației vom vedea ce se întâmplă. Avem o poliță de asigurare și în urma investigației vom vedea dacă asigurarea suportă aceste cheltuieli sau o să le suporte aeroportul”, a precizat directorul Vladimir Vasilescu.

Ce e cert e că incidentul n-a fost unul major și chiar dacă a încurcat traficul, aeronava a fost doar ușor avariată. Vladimir Vasilescu, managerul aeroportului ne-a mai precizat: „N-am informații foarte exacte în momentul de față. Din ce am înțeles de la mecanic, s-ar putea să decoleze chiar astăzi către Budapesta. A fost o daună minoră, n-a fost ceva major. Nu știu dacă poate să o facă aici. El încearcă, dar s-a luat decizia că dacă mecanicul pe care îl are Wizz Air pe aeroport nu poate pentru că nu are ce-i trebuie, fiind o lucrare un pic mai complicată față de ce fac ei zilnic, aeronava va decola, va merge la Budapesta și va fi reparată acolo”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.