Incident cu un avion Wizz Air pe pista de la Vidrasău

avion wizz airCursa care trebuia să plece spre Londra a fost întârziată azi noapte, după ce scara care deservea aeronava a lovit fuzelajul. Într-un comunicat de presă emis de aeroport azi, se vorbește de un mic incident, despre care conducerea s-a limitat în a da detalii. Directorul aeroportului Vladimir Vasilescu ne-a confirmat însă într-un final incidentul: „Am început o investigație pe partea asta să vedem ce s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat(…). Da, într-adevăr a fost o scară care a acroșat un pic avionul”.

Comunicatul mai precizează că aeronava era goală la momentul incidentului și că ulterior o altă aeronavă a efectuat într-un final zborul spre Londra. Despre daunele provocate de incident, din nou, conducerea aeroportului n-a dorit să dea prea multe detalii. „În urma investigației vom vedea ce se întâmplă. Avem o poliță de asigurare și în urma investigației vom vedea dacă asigurarea suportă aceste cheltuieli sau o să le suporte aeroportul”, a precizat directorul Vladimir Vasilescu.

Ce e cert e că incidentul n-a fost unul major și chiar dacă a încurcat traficul, aeronava a fost doar ușor avariată. Vladimir Vasilescu, managerul aeroportului ne-a mai precizat: „N-am informații foarte exacte în momentul de față. Din ce am înțeles de la mecanic, s-ar putea să decoleze chiar astăzi către Budapesta. A fost o daună minoră, n-a fost ceva major. Nu știu dacă poate să o facă aici. El încearcă, dar s-a luat decizia că dacă mecanicul pe care îl are Wizz Air pe aeroport nu poate pentru că nu are ce-i trebuie, fiind o lucrare un pic mai complicată față de ce fac ei zilnic, aeronava va decola, va merge la Budapesta și va fi reparată acolo”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Cand conducerea iresponsabila a aeroportului spune in comunicatul de presa ca sunt pagube minore probabil se gandesc la fetitele „minore”de pe centrura TGMures care pentru 20 euro „lucreaza”meserias pe oricine.In schimb la aeroport paguba este de 75.000euro pentru repararea aeronavei,300.000 euro inutilizarea aeronavei,86.000 rerutarea altei aeronave sa preia pasagerii si 60.000euro despagubirea pasagerilor pentru intarziere.Daca cei peste 500.000 euro sunt minori sa-i plateasca conducerea aeroportului din buzunarul propriu ca si asa incidentul s-a produs datorita managementului defectuos pe care-l practica.Dar ce-i mai important este semnalul de alarma ca la aeroport se vor produce accidente mult mai grave intrucat exista impusa o conducere care nu stie meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.