Incident între lipitorii de afişe ai PNL şi PDL

B2Patru tineri din PDL şi alţi trei din PNL, care distribuiau afişe electorale în Târgu Mureş, au ajuns, vineri seara, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mureş, după ce liberalii susţin că ar fi fost ameninţaţi cu un pistol.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a declarat, pentru AGERPRES, că în cauză se fac cercetări şi că toţi cei şapte tineri se află la sediul poliţiei pentru declaraţii.

Variantele furnizate mass-media de cele două formaţiuni politice sunt contradictorii. Preşedintele PNL Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, susţine că liberalii ar fi fost ameninţaţi cu un pistol cu gaze, iar surse din PDL arată că, din contră, maşina unui tânăr PDL-ist ar fi fost înconjurată de tineri agresivi, iar cel de la volan le-ar fi arătat un pistol, pentru care avea permis de port armă.

‘Cei trei tineri PNL împărţeau materiale electorale în cartierul Tudor, iar la un moment dat peste nişte indivizi dintr-o maşină cu afişe PDL au scos un pistol cu gaz, cu care i-au ameninţat. Tinerii noştri au sunat la 112, a intervenit poliţia municipală, există martori. Cei care deţineau arme sunt angajaţi la Siletina (societatea de transport în comun din Târgu Mureş – n.r.), nu ştiu de ce au drept de deţinere a armei’, a spus Ciotlăuş.

Pe de altă parte, secretarul PDL Mureş, Claudiu Maior, viceprimarul din Târgu Mureş, a spus că nu poate confirma niciuna dintre variante, întrucât nu a reuşit să contacteze responsabilii cu campania electorală şi nici tinerii implicaţi, care sunt la audieri.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.