Incoronarea regelui Belgiei cu steaguri Romflag

p_007005_00_3hPeste 10.000 de steaguri produse in Romania vor flutura la incoronarea noului rege al Belgiei, din 21 iulie. Compania producatoare de steaguri din Targu-Mures, S.C. ROMFLAG S.R.L., imprima chiar si un design special pentru acest eveniment : pe langa miile de drapele ale Belgiei, se imprima si steaguri cu profilul noului rege, Filip.

Imediat dupa anuntul cu intentia de abdicare a regelui Albert II al Belgiei, comenzile la Romflag au inceput sa curga, prin intermediul firmei-mama Waelkens, din Belgia. Momentan sunt in productie peste 5000 de drapele ale Belgiei si peste 5000 de steaguri cu profilul si numele noului rege, Filip. Acestea vor fi expediate in Belgia pentru evenimentul de incoronare, din data de 21 iulie, Ziua Nationala a Belgiei. Tehnicienii si echipamentele de la Romflag lucreaza deja la capacitate maxima pentru a se finaliza steagurile la timp.

S.C. ROMFLAG S.R.L. a fost infiintata in anul 2009, in Targu-Mures, ca parte integranta a companiei Waelkens, din Belgia, cu o traditie de aproape 100 de ani in productia de steaguri. Este unicul producator de steaguri prin serigrafie industriala din Romania. Datorita tehnologiei de varf implementate, in hala de productie de la Targu-Mures se imprima peste 3000 mp/zi de steaguri. Steagurile sunt livrate in toate tarile europene, dar si in America si in Africa, pentru piete precum: auto, benzinarii, retail, institutii publice, bancare, hoteliere, etc.

Sursa: Romflag

Printre clientii ROMFLAG se numara : Real, Metro, Carrefour, Dedeman, Romstal, Coca-Cola, McDonald’s, C&A, ING, VW, Seat, Weltauto, Chevrolet, Kia, Opel, Mercedes, Mazda, Total, Lubexpert, Mobil 1, Bosch.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.