Incredibil ! Un băiat își face nevoile în fața bazinului de la Weekend. Punctul de vedere al Primăriei

O filmare cu un copil care își face nevoile în fața bazinului de la ștrandul Weekend a oripilat din nou mureșenii. Alături de un vârstnic băiatul defechează nestingherit, în timp ce alte persoane se află în bazin sau pe iarbă, iar un trecător îl filmează cu telefonul.

Desigur că nu știm care este data înregistrării acestui material, dar gravitatea faptei, care nu a fost singulară de-a lungul timpului, o face să nici nu mai conteze.

Pe lângă responsabilii care administrează complexul, de situația respectivă se fac vinovați și cei din preajmă pentru faptul că nu au luat atitudine imediat, astfel încât cei doi să fie sancționați. Din păcate datorită acestor comportamente tolerate, ștrandul Weekend din Târgu Mureș își pierde din reputația în care s-a investit foarte mult.

Vezi video

Primăria precizează într-un un comunicat că peste 10.000 de persoane au fost la Complexul de Sport şi Agrement „Mureşul” în numai trei zile! Complexul dispune de şase bazine exterioare, parcuri de joacă pentru copii, terase, biblioteci ambulante, punct de prim ajutor, toalete şi duşuri. Suprafaţa este supravegheată cu 10 camere video şi echipe de poliţişti care patrulează în trei schimburi. Accesul maşinilor este restricţionat zilnic între orele 10,00 şi 19,00, înainte sau după acest interval orar au dreptul să circule doar maşinile de serviciu şi cele de aprovizionare. Intrarea se face pe bază de bilete.

„Nu există gratutitate la intrare pentru nici o categorie de persoane, aşa cum se vehiculează pe reţelele de socializare. Tarifele au fost aprobate de către Consiliul Local. Intrarea este liberă pentru toată lumea, după ora 19,00 zilnic. De asemenea, vă asigur, că apa din piscină este supusă frecvent analizelor”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Mare scofală, eu m-am pișat în mare

  2. Copilul voma nu isi facea nevoile, deoarece facuse insolatie. I s-a acordat si ajutor medical. Cum naiba sa te caci ma din pozitia aia, si cu bunicu-to langa tine ? Sa fim seriosi !

  3. Popistan Dorin

    Inventam inventii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.