Inculpatul B.Sz.B. şi-a recunoscut fapta şi a dat explicaţii

Potrivit unui comunicat de presă emis azi de procurorul şef Secţie urmărire penală, Gheorghe Costea, inculpatul B.Sz.B. a recunoscut săvârşirea faptei, modul de comitere şi locul unde a ascuns cadavrul. Datorită acestui comunicat vom putea pune capăt valului de presupuneri şi bărfe ce au urmat după dispariţia doctoriţei Benedek Orsolya.

Din comunicat reiese că în 11 decembrie, victima B.O.E se afla în locuinţa inculpatului din Corunca nr. 300B,  unde ,pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu o sticlă decorativă de vin în zona capului. Loviturile au dus la decesul acesteia. Inculpatul a transportat apoi cadavrul în curtea casei unde l-a ascuns într-un cămin de apă.

Organele de urmărire penală au descoperit cadavrul în urma unei percheziţii domiciliare în 17 decembrie.

Conform concluziilor provizorii emise de către IML Tîrgu Mureş, moartea victimei a fost violentă, cauzată de asfixia mecanică prin aspirat de sânge  în căile respiratorii şi plămâni.

Dacă iniţial cauza a fost înregistrată ca dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate, după identificarea cadavrului dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, competent pentru urmărirea penală în infracţiunea de omor: Dosar penal cu nr. 1089/P/2016.

Pe întreg perioada procesului penal persoana cercetată beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

În imagine aveţi comunicatul pentru conformitate.

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.