Infracţiuni rutiere la Reghin

politiePoliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Regin, au identificat în cursul zilei de ieri doi conducători auto care conduceau autovehicule neînmatriculate şi un alt conducător auto care nu poseda permis de conducere.
Pe strada Mihai Viteazu, din Reghin, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, de 24 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul în cauză, era radiat din circulaţie iar numerele de înmatriculare, aparţin altui autoturism.
La ora 13.05, pe aceeaşi stradă, poliţiştii au oprit pe aceeaşi stradă un autoturism cu numere de înmatriculare străine, eliberate de autorităţile germane. În urma verificării documentelor s-a constatat faptul că numerele provizorii atribuite autoturismului, nu sunt valabile pe teritoriul României.
În cursul serii, pe DN15- E578, în localitatea Deda, poliţiştii au oprit în trafic, un autoturism condus de V.I., de 58 ani, din Topliţa. Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie, sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tot în aceeaşi zi, pe la ora 18.10, pe strada Unirii, din localitatea Reghin, B.A., de 68 ani, domiciliat în Reghin, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Polo, pe fondul neacordării de prioritate pietonilor a acroşat cu partea din faţă a autoturismului, două persoane de sex feminin, care erau angajate în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni prevăzută cu indicator şi marcaj. În urma accidentului rutier, două minore, de 15 ani, din localitatea Reghin, respectiv Gurghiu, au fost rănite uşor. Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.