Infractori reţinuţi pentru furturi şi tâlhărie

Doi tineri, din Reghin, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru infracţiuni de furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată

În fapt, cei doi tineri, de 15 şi 19 ani, în perioada iunie – decembrie 2016, ar fi pătruns fără drept în locuința victimelor şi ar fi sustras aproximativ 2.300 de lei, un telefon mobil şi alte bunuri.

La data de 07.12.2016, tânărul, de 19 ani, a pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, de 76 de ani, din municipiul Reghin şi în momentul în care a fost surprins de persoana vătămată, autorul a exercitat acte de violenţă asupra acesteia şi apoi a părăsit locuința fără a sustrage bunuri.

În urma activităților desfășurate de poliţişti, la data de 08.12.2016, au fost identificate bunuri și alte mijloace materiale de probă pentru administrarea probatoriului.

Față de persoanele în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, cu acestea în stare de reținere pentru 24 ore.

DOI TINERI, REŢINUŢI PENTRU TĂIERE FĂRĂ DREPT DE ARBORI ȘI FURT DE ARBORI

La data de 08.12.2016, poliţişti din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Petelea și a posturilor de poliție arondate au desfăşurat o acţiune în urma căreia au identificat doi tineri, care ar fi tăiat fără drept arbori, în valoare de aproape 2000 de lei.

Din cercetări, a reieşit că cei doi tineri, de 26 şi 29 de ani, la data de 02.12.2016, pe timp de zi, au tăiat fără drept, de pe picior 6 arbori, pe care i-au sustras din pădurea Ocolului Silvic Reghin, zona Pădurea Petelea, în valoare de 1740 lei.

Cele două persoane au fost reţinute pentru o perioadă de 24 ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Mureș, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

CONDAMNAŢI PENTRU INFRACŢIUNI SILVICE

La data de 08.12.2016, ora 09:15, poliţişti din cadrul Secției nr. 8 Petelea și a Posturilor de Poliție Gurghiu și Hodac, au identificat pe raza localităţii Toaca, doi bărbaţi, de 33 şi 53 de ani, condamnaţi pentru infracţiuni silvice.

Cele două persoane au fost condamnate de Judecătoria Brezoi, judeţul Vâlcea, la 4 ani si 8 luni închisoare pentru comiterea mai multor infracțiunii silvice.

Cei doi condamnați au fost reținuţi și escortați, pentru a fi încarcerați în Penitenciarul Târgu Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.