Înfrângere în UEFA, victorie în campionat

futsalSăptămâna trecută, campioana României la futsal, City’us Tîrgu-Mureș, a disputat două partide: a pierdut în UEFA Futsal Cup și a câștigat în campionatul intern.

Astfel, City’us a pierdut și ultimul meci al grupei A din faza de elită a UEFA Futsal Cup, cu scorul de 0-3 împotriva echipei Lokomotiv Harkov. La rezultatul final a contribuit și arbitrul sloven Borut Sivic care, în prima repriză, la scorul de 0-0, a acordat gol pentru Harkov, la o fază la care un jucător advers a trimis mingea în plasă cu mâna, ca la handbal.
În partea a doua a jocului, Harkov și-a majorat diferența în urma unui șut deviat, iar pe final, Gabor Pallai a primit un gol parabil, din unghi. De cealaltă parte, echipa târgumureșeană a presat, dar nu a reușit să concretizeze ocaziile avute.
Astfel, campioana României la futsal nu s-a calificat mai departe în UEFA Futsal Cup, o competiție foarte puternică, între primele 16 echipe fiind calificate formații cu bugete impresionante. Pentru turneul final, care va fi organizat anul viitor în aprilie, s-au calificat Dinamo Moscova, FC Barcelona, Kairat Alma Ata și Araz Naxcivan.

Victorie fără emoții

Însă, în campionatul intern, City’us Tîrgu-Mureș continuă să joace un futsal de calitate, câștigând, cu scorul de 10 – 0, partida disputată la sfârșitul săptămânii trecute, în deplasare, la Tîrgu-Secuiesc, într-un joc contând pentru etapa a XII-a, a Ligii 1 la futsal.
În prima parte a meciului, târgumureșenii au jucat detașat, ratând numeroase ocazii, singurul gol fiind înscris de Tibor Moldovan. În partea a doua City’us s-a dezlănțuit: târgumureșenii au înscris 9 goluri și au avut alte șanse ratate.
Cu acest succes, City’us se menține pe locul 2, cu 28 de puncte, la 3 lungimi de liderul Autobergamo Deva, dar care are disputat un joc mai mult.
Până la finalul anului, târgumureșenii vor disputa două derby-uri, primul, acasă cu Spicom Sf. Gheorghe, iar în ultimul joc, în deplasare la Odorheiu Secuiesc. Următorul meci va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, ora 17:30, în Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureș, contra celor de la Spicom Sf. Gheorghe.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.