Înscrieri pentru revelionul persoanelor vârstnice

revelion

Primăria Municipiului Tîrgu Mureş invită pensionarii cu domiciliul sau reședința (flotant) în Tîrgu Mureş, la „Revelionul persoanelor vârstnice”, care va avea loc sâmbătă, 31 decembrie 2016, cu începere de la ora 15.30, la Casa de Oaspeţi a Primăriei (Complex Weekend), Centrul Cultural „Mihai Eminescu” şi Restaurantul „Grand” .

Înscrierile se fac începând de marţi, 6 decembrie 2016, zilnic, între orele 9:00-13:00, la sediul Uniunii Generale a Pensionarilor – filiala Mureş, str. Bolyai nr. 36, etajul I, în limita locurilor disponibile.

La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie. Taxa de participare este de 10 lei.

Totodată, Primăria anunţă doritorii că, în ziua evenimentului, sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 14:00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 21:00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.