Înșelăciune de 300.000 lei la o societate comercială

masini-politie

Un bărbat din Târgu Mureş este suspectat de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Mureş că ar fi înşelat o societate comercială, cu peste 300.000 de lei. Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune. La data de 14 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Mureş au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Târgu Mureş, suspectat de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Bărbatul este suspectat că, în perioada martie – aprilie a.c., în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi negociat în mod direct achiziţionarea de materiale de construcţii, în valoare totală de 347.403 de lei, de la o altă firmă, achitând o parte din sumă. Pentru restul de plată, în cuantum de 305.046 de lei, suspectul ar fi emis un bilet la ordin care, în momentul prezentării la bancă, a fost refuzat integral la plată.

Din investigaţii a reieşit că suspectul ar fi cesionat părţile sociale deţinute la firma sa unui alt bărbat care, astfel, a devenit administrator şi asociat unic al societăţii comerciale. Totodată, pentru a îngreuna demersurile firmei prejudiciate de a recupera suma datorată, bărbatul este suspectat că ar fi vândut utilajele gajate în favoarea acesteia. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul ofiţerilor D.I.P.I.. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.